| denisa_3022 a întrebat:

Baiatu de care imi place mi-e dupa ce m-a sarutat pe mine nu odata de mai multe ori. Vorbeam cu el pe mes si imi zicea ca vrea sa fie cu prietena mea cea mai buna. I-am zis la prietena mea si ia mi-a zis ca nu vrea nimica cu el ca stie ca mie mi place mult de el chiar pot sa zic k il iubesc duapa 2 zile.Prietena mea imi spune ca so intalnit cu el sa vb de mine (motiv) el a dat sa o sarute si ia o zis ca nu lo lasat. Ce sa cred? Asta ii adoua oara ce lu baiatu ala ii place de 2 prietene de a le mele si eu tot ma mai gandesc la el. Ce pot face sa-l uit ca si la prietena mea ii place de el?

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Tu meriti mult mai mult decat un baiat care e nehotarat si imprestiat! Mai ales ca a incercat sa iti sarute cea mai buna prietena! Nu te merita sa stii, e un circar care nu stie sa vrea, crede ca fetele sunt bile de biliard cu care poate jongla! Lasa-l sa se duca ...planet, si vei vedea ca vei gasi si baiatul care sa te iubeasca si aprecieze asa cum meriti! Multa bafta!

2 răspunsuri:
| iulia_7948 a răspuns:

Aoleu, ce exprimare. si stai calma, e normal sa fii penibila la varsta ta. si sa crezi ca il iubestilaughing)

| ebogdan87 a răspuns:

Cum il poti uita thinking Hmmm
Cunoscand un alt baiatwinking