In zilele de azi, toata lumea crede ca fetele sunt mai mature decat baietii.
Acest mit este fals, am vazut baieti care la 18 ani se gandeau la ce universitate sa mearga ca sa-si gaseasca o slujba buna pentru a intretine familia, am mai vazut si fete care la 22 de ani asteptau sa vina printul sa le salveze.
Maturitatea nu este alterata in mod direct de o varsta sa un sex anume. Totusi nu ai avea prea mari sanse deoarece in ciuda faptului ca majoritatea fetelor spun ca varsta nu conteaza, ele vor apleca intotdeauna o ureche catre vorba lumii asa cum si tu o faci cand i-ti alegi o infatisare noua.
Pentru mine ar conta, chiar dacă pentru majoritatea..nu! Eu nu m-aș uita la un tip mai tânăr decât mine! L-aș tine ca amic, dar nu ca... iubit! Nicidecum! Hai că-mi vine să si râd doar când mă gândesc cum ar fi !
Mie una baietii mai mici mi se par chiar dragalasi . Mi-a placut odata de un baiat mai mic. dar doar cu un an. Eram buni prieteni, si mi se parea scump.Revenim la intrbarea ta.
Dupa cum ai observat, nu se mai tine cont de varsta, daca te iubeste, te iubeste...
Pe mine nu m-ar deranja, insa depinde si de comportamentul baiatului, sa avem totusi unele lucruri in comun, deoarece la 24 ani femeile se pot gandi deja la o familie, pe cand un baiat la 20 de ani inca mai vrea sa-si traiasca viata.Insa daca chiar se plac doua persoane ar putea fi impreuna indiferent de varsta.Varsta nu conteaza chiar asa de mult si 4 ani nici nu este o diferenta mare.
Si eu am stat cu baieti mai mici ca mine. Dragostea nu are varsta, sa stii ca e adevarata din punctul meu de vedere. Unul singur mi-a lasat o impresie cat de cat proasta. Era imatur, poate prea imatur. dar atata timp cat aveti subiecte de discutie, el e loial, tandru si te face fericita eu zic sa continui relatia. inca ceva, sa-ti iei gandul de la intemeierea unei familii, e destul de tanar si nu cred ca se gandeste inca de pe-acum la asa ceva. daca esti genul de femeie careia ii place sa domine in relatii acum ai ocazia s-o faci mai mult ca niciodata, esti mai mare, preiei initiativa. sa nu exagerezi. pupici:*
In ziua de azi varsta numai conteaza deloc...important e sa se iubeasca si sa nu fie o relatie bazata pe profit asta e tot ce conteaza in ziua de azi
Sa te vad eu pe tine la brat cu un mos de 50 de ani. Sa vad atunci ce zici. Te rog trezeste-te la realitate si nu mai abera.
Este adevarat ca varsta nu conteaza dar nici chiar diferenta prea mare.Mie nu mi se pare in regula ca o fata de 20 de ani sau chiar mai tanara sa umble cu un barbat mai mare cu 20 de ani.Cel mult 8 ani mi se pare normal.Tousi sa nu uitam de niste reguli morale.