| LittleRose a întrebat:

Baiatul care imi place si care ma intrebase daca vreau sa fiu prietena lui, in gluma pentru ca tot timpul facea misto de mine si ma lua peste picior a facut azi o "faza" noua pe care nu pot sa o inteleg.Am coborat, el era pe banca din fata scarii mele cu inca doi baieti.Cu cateva ore inainte il salutasem pe el si pe inca doi prieteni ai lui, el s-a uitat la mine dar nu mi-a raspuns la salut.Doar cei doi au raspuns.Acum cand am coborat scarile, ma opreste si imi spune ca unuia dintre baieti ii place de mine si ca daca ii dau respectivului numarul meu.Nu am zis nimic, am plecat pentru ca eram foarte suparata pe el apoi baiatul in cauza, caruia cica ii placea de mine m-a strigat "Tigancooooooo". Nu sunt tiganca, dar eram aranjata ca una pentru ca aveam parul prins de asa natura.Mentionez ca de atunci de cand m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui, si-a schimbat atitudinea fata de mine.Eu i-am raspuns scurt "Nu". De atunci ma evita, dar se uita tot timpul la mine. Spuneti-mi ce simte de fapt, ce e in capul lui si ce a insemnat gluma de astazi cu numarul de telefon. Fundita+vot :X!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate simte ceva pentru tine, insa nu e prea sigur pe el. Cred ca e momentul sa vorbesti deschis cu el si sa vezi ce legaturi are cu tine, pentru ca sincer numai asa o sa stii daca te place sau nu. In legatura cu gluma aceea hmmm...sincer nu a fost prea haios ca sa-i zici gluma, a fost mai degraba o insulta. Insa daca zici ca vorba aceasta nu a venit de la baiatul pe care-l placi, nu ar trebui sa te intereseze. Respectivul te-a facut "tiganca" pentru ca i-a fost ciuda ca nu i-ai dat nr de tel. (insa foarte bine ai facut) Sper ca te-am ajutathappy

1 răspuns:
| emishoru a răspuns:

Daca te evita inseamna ca e suparat pe tina si daca se uita la tine tot timpul vrea sa te faca sa fiti impreuna! multi pupici!:kisskisskiss)