De ce nu discuti cu prietena ta cea mai buna? Nu am inteles exact daca sunteti impreuna sau nu, dar daca va iubiti spune-i sa inceteze cu copilariile, spune-i ca il iubesti si ca vrei ca intre voi doi sa fie ceva frumos nu sa te faca sa suferi... discutati si vei vedea ca totul se rezolva.bafta,draga!
Sincera sa fiu...nu merita sa te mai ti dupa el...lasa-l cautati pe cineva mai matur.:*
Cu prietena ta cea mai buna? esti sigura ca o poti numi asa? daca intr-adevar ar fi, nu ar accepta jocurile prietenului tau pentru a te face pe tine geloasa.sti vb aia "vara, vara pana la gara"
Cred ca trebuie sa vorbesti cu el. Iar daca ea este cea mai buna prietena pentru tine, din partea ei sa nu te astepti la acelasi lucru din moment ce reactioneaza astfel.Singurul vinovat pana la urma este el ca procedeaza asa. Discuta serios cu el pentru ca da dovada de imaturitate.
Am fost in aceeasi situatie ca si tine.. exact la fel.. nu`i da atentie. fate ca nu`ti pasa. daca ii arati ca iti pasa. o sa faca acelasi lucru mereu. daca nu ii arati asta. o sa inceteze.eu i-am aratat prima data ca imi pasa.si a inceput sa faca asta de o gramada de ori si numai in fata mea. apoi m`am gandit sa nu`i mai arat asta.si a incetat.
Mult noroc in continuare ti pup
Daca zici ca va iubiti si este important pentru tine ar trebui sa vorbesti deschis cu el si sa ii explici ca ceea ce face el te face sa suferi. daca el este baiat destept nu mai face asta daca nu inseamna ca nu te iubeste suficient. nu iti fie frica sa spui deschis ceea ce simti, "tu esti ce mai importanta persoana din viata ta" poate a sunat egoist dar daca tu nu consideri ca ceea ce simti nu este important atunci nimeni nu o va face