Incearca sa stai mai mult cu el, nu numai in clasa, mergi cu el prin curtea scolii, plimbati-va, vorbiti. dar important e sa te porti tu dragut cu el si sa il gadili, eu stiu, sa il iei in brate etc. Zambeste si tu, si totul va fi bine :* cat despre celelalte fete, daca nu iti place cand e cu ele, baga-te si tu in seama, sau stai pe langa el, nu neaparat sa ii zici ceva ! Craciu Fericit ^^
Exact in aceeasi situatie eram si eu in clasa a VIII-a, dar am fost un prost si n-am tinut legatura cu ea... Sfatul meu este sa-i spui ce simti pentru el imediat. Acum fata si-a gasit pe altcineva iar acum nu mai indraznesc sa fac "glume" cu ea... adica nu mai e cum era odata.
Scuzati`mi micile greseli. m`am grabit cand am scris intrebarea. daca aveti neclaritati intrebati`ma
Daca vorbeste cu toate fetele in felul acesta e clar ca acesta este modul lui de a vorbi. Daca vorbeste doar cu tine ar trebui sa ii dai de banuit ca il placi, daca ii spui direct ai grija sa nu te i-a in ras.
Si de ce ma rog nu ii spui ca il placi? daca va fi un refuz e ok ..adica nu poti pierde cine stie ce ..este doar un tip
Fa-te mai vizibila si incearca sa-l insulti si tu si fii s tu mai fitoasa in sensul bun al cuvantului ai grija nu exagera!
BAFTA
beausingurlamasamea întreabă: