De la ura pana la iubire e doar un pas...e bine ca rade la glme, de obicei cand un baiat tachineaza exagerat o fata inseamna ca o place
Eu asa fac cu persoana care o plac deci cred ca te place dar incearca sim tu sa ii arati ca il placi daca simti asta. Uneori baietii te tachineaza ca sa iti atraga atentia cand te place, eu asa fac parca tu mi-ai trim un mesajm cum ma cheama?
Ai pus tu o intrebare cu ce inseamna mca un baiat sa guste o fata iti dau eu raspunsul pentru ca unii au fost rautaciosi si au raspuns in bataie de joc uite raspunsul
Nu baga in seama raspunsurile la aia rautaciosi iti spun eu :
Un baiat sa guste o fata: Sa se sarute adica sa se sarute frantuzesc adica sa ii bage limbutza in gurita si eam lui si sa se sarute adica sa se joace cu limbutelem unul in gura celuilalt ,sau sa o sarute cu limbutza pe gat,asa o poate excita,sau sa o sarute pe sani,pe sfarcuri sa dea cu limbuta pe ei (sa o guste) sau sa ii faca sex oral, adica sa se joace cu limbuta in pasarica fetei sa o sarute acolo provocandui excitatie si sa o faca sa se simta bine., camm asta inseamna ca un baiat sa guste o fata
Sa fiu in locul tau ii daramam si eu penarul si ii furam pixurile! Sau foloseste stilou?
Cand un baiat e rautacios cu o fata inseamna ca o place
mi sa int si mie de multe ori...
Pai e posibil, dar nu mi se pare normal sa-si arate sentimentele prin insulte. . De ce nu incerci sa vorbesti cu el?
Pai`cred ca da.uh nu trebuie sa ii arati ca iti place de el daca te insulta nu il baga inseama pana cand va ceda baietii fac asa ceva ca sa nu ne dam noi seama` ca ne plac deci mult noroc si vezi tu ce faci