anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baiatul de care-mi place este cu alta acum dar tot are momente in care se mai gandeste la mine.
Cum il pot uita mai repede?

Răspuns Câştigător
| andrey31 a răspuns:

Nu incerca sa fi o OPTIUNE ci o PRIORITATE pentru cel ce te iubeste. Bafta!

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vad ca uni il judeca pe baiat,nu vad de ce sa judeci un om pentru acest motiv,nu poti stii ce e in inima unui baiat.,nu poti stii daca o iubeste,daca nu ai incercat sa fi cu el eu spun ca te lasi prea usor,noi nu suntem telepatici sa va citim gandurile, unele din voi sunteti timide, fricoase, mai dati si ignor doar ca sa nu va aratati sentimentele, lupta inca nu e terminata dar tu te lasi prea usor.

| RAY a răspuns (pentru RAY):

De ce mi ai dat nefolositor de curiozitate sa stiu?

| liliana77any a răspuns (pentru RAY):

Voturille astea le-am primit din partea ta mai demult, si-ti returnez favoarea. Raspunsul tau n-a fost stralucit de-aceasta data criticandui pe ceilalti, scuze.

| RAY a răspuns (pentru liliana77any):

Https://www.tpu.ro/utilizator/tuke/evaluari-date/
eu nici macar nu te cunosc, e prima oara cand te vad pe TPU, dupa cum se vede nu ti am nici un vot vreodata, referitor la raspunsul meu, e parerea ta

| liliana77any a răspuns (pentru RAY):

Ok.

| andrey31 a răspuns (pentru RAY):

Acum pe bune, sunt barbat si eu si inteleg prea bine ce zici tu acolo. Ti se pare ca ea se da batuta prea usor? Foarte bine, un barbat trebuie sa acorde partenerei toata atentia, nu cum face fostul domnisoarei. El sta cu alta si are momente cand se gandeste la ea, ce inseamna asta, o roata de rezerva (nu cred ca domnisoara este masina)? Adica fata este vioara a doua, asta da sfat prietene, o ajuti maxim. Cum tratezi asa vei fi tratat in viata, nu merita sa tanjeasca dupa unul care o considera "rezerva", fata merita mai mult.

| RAY a răspuns (pentru andrey31):

Nu incerca sa intelegi iubirea in mod rational, vorbim de iubire da? e iubirea ceva rational? deloc, nu are nici o legatura cu ratiunea, eu i am dat un raspuns emotional, crezi ca acum la uitat pe respectul baiat? daca il iubeste cu adevarat nu, ea in mod rational spune una alta simte, fetele nu trebuie intelese niciodata rational, logic ele sunt finte emotionale

Sunt foarte emotive dar nu folosite. Daca isi pune in cap sa-l uite si sa se gandeasca ca nu este unicul barbat, sunt multi altii care si-ar exprima dragostea cu adevarat, ar avea numai de castigat. Nu merita sa fie chinuita de unul care joaca la doua capete. Psihicul este cel care o face atat de vulnerabila, trebuie motivata din toate punctele de vedere.

Baiatul ala nu a folosit o

Baiatul de care-mi place este cu alta acum dar tot are momente in care se mai gandeste la mine.

Am spus-o in general, dar o va patii. Baiatul vede ca este emotiva in preajma lui si va diversifica facand din aceasta ce vrea el. I-a dat "momeala" si dupa isi va prinde prada. Eu zic sa gandesti din perspectiva unui barbat. Un barbat instabil emotional profita de orice ocazie si nu poti nega chestia asta, pe cand unul care este cu capul pe umeri stie ce are de facut, nu va diversifica situatia si nu ar amagii in toate felurile. Am studiat psihologia si am invatat comportamentul multor "specimene" ca sa zic asa. Gandeste rational si analizeaza din toate perspectivele situatia domnisoarei.

| andrey31 a răspuns (pentru andrey31):

Am gresit spunand "Fostul", dar tot cam aceeasi situatie este, poate deveni "fostul", daca intelegi ce am mai afirmat, o simulare de situatie si tot acolo se ajunge.

Am impresia ca esti misandru la faza asta, las ca nici ele nu sunt sfante le place de badboys iar pe cei cuminti se folosesc apoi pa, multe din ele

Sa sti ca nu toate sunt la fel, totul pleaca de la educatie si anturajul de zi cu zi. Prin asta se deosebesc femeile una de cealalta. Hai ca generalizam prea mult pe tema asta, domnisoara stie ce are de facut, eu ii urez bafta in alegerile viitoare.

Ok,nici eu nu am generalizat, bafta

| Freya1 a răspuns:

Evital si fa-ti si tu la randul tau o relatie cu un baiat ok care sa tina la tine si la care sa poti tine si tu.E clar ca el nu este de tine

| leapșa a răspuns:

Pur si simplu taie orice mijloc de comunicare cu el.
Daca vine pe langa tine, pleaca. Evita-l cu orice pret.

| YouandI a răspuns:

Sa știi că dacă îți vei face o relație doar ca să îl uiți, nu o sa meargă! Acorda-ti ție timp, daca el așa a vrut lasa-l, mai devreme sau mai târziu își va da seama că a greșit sau nu. Cum spuneam, ai tot timpul pentru tine, ieși cu prietenii, fa ce îți place, cauta-ti o ocupație.

| andrey31 a răspuns:

Nu iti pot trimite mesaj in privat, dar iti pot spune altceva. Personal nu te cunosc dar psihic da, exact felul care il exprimi in scris te face vulnerabila. Nu cred ca ne-am certat intre noi (cel putin eu nu), dar imi place sa dau sfaturi si altora pentru ca eu am trecut prin multe situatii identice si nu as vrea ca nimeni sa pateasca ce am patit eu. Sper ca tu, ca parte feminina, sa te gandesti de doua ori inainte sa faci pasul decisiv, incearca sa nu te amagesti dar si cel mai important sa nu amagesti. Roate se intoarce. Inca ceva, daca ai amagii pe cineva, spre exemplu, pune-te de partea cealalta si vezi cum ar fi daca ti-ar face cineva treaba asta. Fii onesta si corecta, asta te catalogheaza in viata, nu vorba lumii. Bafta si Succes!

| liliana77any a răspuns (pentru andrey31):

In viata exista un moment in care orice sitatie are un punct ascuns, mereu trebuie sa descoperi asta pentru a stii ce decizie sa iei.