| alexyutza a întrebat:

Baiatul iubit a plecat acum 2 luni de aici si nu cred ca o sa il mai vad vreodata.AM momente cand mie foarte dor de el si nu stiu ce sa mai fac.De obicei reusesc sa ma prefac fata de toata lumea ca sunt bine ca sa nu isi dea nimeni seama prin ce trec dar uneori chiar nu mai reZist.Nu mai pot ascunde durerea ce o simt.

5 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Încearcă să vorbeşti cu o prietenă foarte bună să-i spui prin ce treci, să te descarci.

FantaSZy.

| Tufuu24 a răspuns:

Buna. Eu sunt in aceeasi situatie ca tine de 3 ani. Nu de 2 luni. Baiatul la care am tinut enorm de mult si la care inca mai tin este acum in Canada. Nu trece zi fara sa ma gandesc la el pentru ca am tinut extrem de mult la el. Dar acum vorbim pe mess la telefon si reusim sa pastram legatura. Fa si tu acelasi lucru si ai sa vezi ca o sa te simti mai bine. Incearca daca nu poti sa-ti gasesti pe cineva mai bine si cu ajutorul prietenei tale poti cauta pe cineva. Sunt atatea posibilitati. Sper ca o sa fie ok happy. XOXO

Tuff.

| Markus_4003 a răspuns:

Mde pai terbuie sa faci asa ceva ca sa se intoarca sau ca sa pleci tu la el happy fai o surpriza big grin

| SekReT a răspuns:

Sall sad si eu sunt in aceiasi situatie ca tine alexyutza numa ca eu sunt baiat si am 15 sad eu am parasito si de abia acum imi dau seama ce fel de fata am pierdutsad incerc sa ma prefac co'' uit dar nu potsad acum sufar din cauza aceastacrying

| ingeras_1852 a răspuns:

Pai daca nu se mai intoarce...ar trebui sa-l uiti. nu are rost sa suferi degeaba, o sa gasesti pe altcineva care sa te iubeasca si sa-l iubesti.