| membrugirl2010 a întrebat:

Baiatul pe care eu credeam ca ma place si pe care eu il plac, m-a intrebat daca colega mea de banca (si o prietena destul de buna) are prieten.si i-am zis ca da, adevarul si nu am parut dezamagita, i-am pus semne gen : " >: ".
Ce pot sa fac? imi cam place de baiat
funda

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te a intrebat de colega ta nu inseamna ca nu ii place de tine poate sunteti mai apropiati si nu are tupeu sa iti zica tie ceva si astfel intr-un fel exclude posibilitatea de a fi cu tine. Si incearca in alta parte. Am patit-o pe pielea mea. E timid baiatu? Ai aceleasi sanse ca inainte sa te intrebe asta.

| haiZI a răspuns:

Poate se joaca cu tine sau chiar o place pe colega ta de banca.pa

| Pιxxιε a răspuns:

Sfatul meu este sa il lasi o vreme.sa isi faca ordine in ganduri.Prietena ta nu o sa fie cu el daca are un prieten.si daca va intelegeti destul de bine. Dar daca o face.nu o pune sa aleaga intre tine si el.pentru ca stiu cum e si e fte greu.Incearca sa o sustii oricat te-ar durea.Si sa iti spun ceva:baietilor le plac fetele mai indiferente.nu obsedate dupa ei.care ii sufoca.Si cred ca stii si cred ca stii ca o relatie nu tine fte mult timp.mai ales in cazul astatongue Sper ca te-am ajutat!love struck

| a_7338 a răspuns:

El tia batut un fel de apropo discret sa vada cum reactionezi deci te place tu continua sa te comporti la fel si in tiimp isi va exprima sentimentele big grin

| membrugirl2010 explică:

Nu, nu cred ca mi face in ciuda, pentru ca a vorbit cu fata pe mess.

| Bianca_2742 a răspuns:

Asa se intampla in majoritatea cazurilor din cate observ spune-i mah imi place de tine si vezi ce zice mie imi place totul direct in fata