Eu nu inteleg de ce altii zic : pune o poza sa te vedem.Voi numai de la aspectul fizic va interesati la o fata? Admir faptul ca ai descris mai ales modul tau de a fii.Din descrierea ta mi se pare ca esti o persoana chiar foarte ok. Faci multe chestii interesante si din cate citesc esti si o fire creativa si originala.Acum exista baieti cu multe feluri de caractere deci ce i-ar putea place unui baiat ar putea sa il urasca celalalt, deci nu te astepta sa fi placuta de baieti in general.Nu stiu cum e caracterial prietena ta dar cand ai zis ca nu stii ce vad in ea deoarece are pielea mai inchisa mi s-a parut un pic arogant din partea ta.Toate culorile de piele sunt frumoase, cum o negresa poate fi mult mai frumoasa decat o fata alb-caucaziana deci asta mi se pare chiar ridicol sa il consideri ca un defect fizic al prietenei tale.Pare mai mult o gara intre voi.Cred ca esti un pic geloasa pe prietena ta si gelozia chiar nu ar trebui sa existe intre prietene. Dupa cum am zis ai multe calitati si ar trebui sa fi multumita de cum esti fara ca sa faci diete drastice sau sa te schimbi pentru a fi mai placuta(Ps: pentru corp cel mai bine e exercitiul fizic nu dietele)
iti raspuns maine
ca la ora asta nu ma simt in stare sa citesc atata
noapte buna:*>
Stii decat sa te descrii atat mai bine iti faceai o poza, o urcai pe tinipyc si ne dadeai link, era mai simplu
De ce nu faci tu primul pas? Din cate am citit in descrierea facuta de tine nu cred ca ai probleme cu timiditatea asa ca du-te la un amic de-al tau care iti place si spune-i ca vrei sa fi-ti mai mult decat prieteni. Eu zic ca traditii precum ca baiatul trebuie sa faca mereu primul pas nu-si mai au locul in 2011.
@AdriixDoo a nu se înțelege că sunt o persoană neîngrijită sau neglijentă la aspectul ei, ba din contră. pun mare preț pe look, dar perechea de blugi de anul trecut deja o știu toți, iar peticul meu cu cap de mort face o diferență mare iar 'x'-ul pe care l-am brodat lângă sânul drept pe o bluză albă banală iar nu-l are nimeni.
cheltuiesc și așa lunar câte o mică avere pe haine, respectiv materiale.
Eu nu sunt baiat, dar... Scuze ca iti spun, sper sa nu te deranjeze, dar eu daca as fi baiat nu prea as iesi cu o fata cu haine peticite. Imi pare rau cum a sunat... Dar trebuia sa o stii. Succes! Poate te ajuta cu ceva :*
Eu nu sunt baiat,dar din descrierea ta dai impresia ca esti o persoana draguta,interesanta,si care face o gramada de chestii super(as vrea sa pot sa fac si eu macar un sfert din ce faci tu ). Insa la un moment dat spuneai ca te mai si saruti cu prietenii tai. Poate cei care nu te cunosc, care nu stiu ca faci acest lucru doar din amicitie, pot avea impresia ca tu chiar ai un prieten si nu vor sa se bage in "relatia" voastra.Le poti lasa o impresie gresita baietilor daca procedezi asa.Asta ar fi sfatul meu:evita genul asta de saruturi, pastreaza-le pentru prietenul tau, pentru ca sunt 111% convinsa ca iti vei face unul la un moment dat.Ai incredere in tine.Mult succes.
Stii e greu sa ceri un raspuns... degeaba ne putem noi imagina fix cum arati, daca nu stim caracteru tau adica, din viata de zi cu zi, intrebarea asat ar fi mai bine s-o pui, prietenilor mai apropiati.
Auzi, ca tot venii vorba de chestii din astea. imi dai si mie id-ul sau nr tau de telefon?
Deci incearca sa faci o schimbare stiu cum este si sunt baiat din cate miai zis tu esti o tipa chiar speciala, totusi sfatul meu slabeste putin incearca o frizura noua, un parfum bun si dulce, si schimbati stilul de a te imbraca.De ce iti spun chestiile acestea pentru ca amicii tai tiau spus sa nu te schimbi bla bla bla, asta doar pentru faptul ca ei asa sau obisnuit cu tine, si pentru majoritatea esti un extraordinar amic. DEASTA!
anonim_4396 întreabă: