Pai sigur.ca se gandeste din prima la sex). daca o fata ma cheama la ea acasa dim...cand ai ei nu sunt acasa. unde ma gandesc oare?
ma chema...sa vada ce fac?
nuh! ce sa ne jucam putin.
)
Pai cam de obicei baietii se gandesc la asa ceva mai ales daca stiu ca esti singura acasa. cel mai bine e sa ai tu prezervative pentru ca multi prefera sa faca fara sunt prea siguri pe ei si nu folosesc astfel de contraceptii
Mai bine sa ai la indemana. sau poti chiar sai dai de inteles depinde cat de deschisa esti fata de el.mai ales ca sunteti numai de o luna
Depinde de baiat dar in majoritatea cazurilor. cam asta inseamnaDar tu de ce-l chemi ca n-am inteles?
Sti, daca va intalniti de o luna inseamna ca va cunoasteti bine si ti-ai putea da seama cam ce fel de persoana este el. Eu nu ma pot pune in locul lui deoarece nu-i cunosc caracterul, tu ti-ai putea da seama, si nimeni altcineva.
Normal! Numai ca daca tu nu vrei sex cu el, ii spui la telefon" te astept la mine, dar fara prezervative ". Dar sa nu se gandeasca ca vrei sex neprotejat.
Depinde ce ii spui cand il inviti tu esti cea care decide ce invitatie "emite". ai putea sa-i sugerezi ca vrei sa faceti ceva amuzant impreuna. cum ar fi sa gatiti ceva impreuna (dar slabe sanse sa stiti amandoi sa gatiti.deci nu stiu cat de amuzant ar fi ), sau spune-i ca ti-a lipsit si ca ai vrea, pur si simplu sa stai in bratele lui o perioada
e un gest romantic, si daca tipul e inteligent, iar tu te exprimi fara dublu sens, va intelege ca e cazul sa nu i se "scoale" vreo idee.
cat despre "inarmat" cu prezervative, ar fi indicat, indiferent ca se intampla ceva sau nu, sa le aveti mereu la indemana.better be safe than sorry
succes
Eu zic ca poti sa stai linistita, oricum daca nu vrei tu nu faceti nimic
si cu prezervativele...asta depinde de fiecare baiat in parte, de gandirea lui:*
Il chem la mine ca sa stam impreuna asa fain numa` noi doi, sa vorbim... nu pe banci in parcuri si din astea. Nu`l chem pentru sex, nu vreau sa sune ca si cand il chem la mine acasa si dupa o luna de relatie sa fiu eu aia care il cheama acasa, nerabdatoare sa facem sex. So @JBLittleFaggot ai inteles?
Sincer, eu n-as baga in foc pentru modul lui de gandire
Pentru o luna de relatie, e mai bine sa il inviti undeva in oras.Parerea mea
Eu zic sa nu-l chemi acasa la tine.Acum zici ca nu vrei sex, dar tot acolo se va ajunge
Normal...ptr orice eventualitate.Insa asta ar suna exact ca o invitatie si GARANTAT nu vei fi refuzata