ţi-am citit toate întrebările, înainte de a răspunde.
de ce îl vrei înapoi? nu-l iubeşti, e un rahat ce simţi tu, omul ăsta te acceptă aşa cum eşti, cu toate toanele tale, şi tu ţi-o tragi cu altu'. şi nu a fost o chestie de moment, să te scuzi că 'te-a luat valu'. a fost premeditat totul, îti doreai să faci sex cu ăla, deşi erai conştienta că doar te foloseşte.
buuun, să zicem ca a fost un fix de-al tau, te-a marcat atât relatia cu fostul, încât aveai nevoie de noaptea aia de sex, ca apoi să functionezi normal într-o relatie. presupunem că ai trecut peste, şi CHIAR vrei sa-l uiţi pe primul' şi să revii la relaţia de 7 luni, în care ţi-era prea bine.
el va aprecia sinceritatea ta, probabil. te va accepta, probabil. nu te va ierta niciodată, cu siguranţă
Mai asta depinde numai de el... sunt multi baieti care asteapta dupa fete doar pentru virginitatea lor (stiu ca suna ciudat dar asa se explica de ce in skoli sunt fete de 16 ani cu iubiti de 20 )Normal un om care iubeste cu adevarat si are intentii serioase pune mai presus bucuria sufleteasca de a avea persona pe care o iubeste langa el decat placerile trupesti
1. Sunt puţin mai mare decât băiatul din situaţia ta.
2. Niciodată nu am început o relaţie cu o femeie pentru virginitatea ei. (de regulă mă şi feresc de virgine, da' nu asta-i treaba)
3. Eu nu te-aş mai fi primit înapoi de la prima despărţire. După despărţirea prin mesaj, acela ar fi fost şi ultimul tău contact cu mine. Eu nu permit nimănui să se joace cu mine sub nicio formă. Prefer să-mi toc mărunt şi să-mi calc în picioare sentimentele decât să mă las călcat în picioare.
Bun, acum că am făcut precizările, să încerc să-ţi răspund la întrebări deşi prin precizări chiar am exclus situaţia.
"Ce ai face daca ea ti-ar zice ca si-a pierdut virginitatea cu fostul prieten(cel pentru care urma sa te paraseasca) siu ca te iubeste, ca te vrea inapoi?" - Nimic. Aş refuza categoric. Dar nu pentru că şi-a pierdut virginitatea cu fostul prieten ci pentru că a încercat să joace la două capete şi m-a ţinut de prost. Dacă şi-ar fi pierdut virginitatea cu fostul prieten înainte să mă cunoască pe mine nu aş fi avut absolut nicio problemă. Nu am ţinut niciodată şi nu ţin la aspectul virginităţii. Aşa cum e în regulă ca eu să fac sex cu femei, la fel de în regulă e ca şi femeile să facă sex cu bărbaţi.
"Ai putea sa treci peste asta?" - Peste ce anume? Peste faptul că nu e virgină, da. Ţi-am spus şi mai sus, e aspect irelevant pentru mine. Peste situaţia că m-a ţinut pe mine de papagal intrând în relaţie cu ălălalt la o zi după ce m-a trimis la plimbare prin SMS, răzgândindu-se apoi, nu. Sub nicio formă. Nu tolerez bătaia de joc.
"Daca chiar ai iubi-o cu adevarat?" - Irelevant. Eu dau drumul la sentimente numai atunci când raţiunea îmi spune că merită să fac asta. Or... privind raţional, nu văd niciun motiv pentru care aş mai ţine cont de vreun sentiment.
Numai bine.
Fiind un model clasic de adolescenta care nu stie ce vrea dar crede ca iubeste. Cand cineva te alunga, se duce cu altul si apoi te vrea inapoi inseamna ca nu te iubeste. Iubirea nu sta in declaratie ci in dovezi. Si marea problema nu este ca ti-ai pierdut virginitatea, ci ca nu mai poate avea incredere in tine, ca minti si ca zbori prea usor de la un baiat la altul, iar daca ati fi impreuna nu v-ar fi bine pentru ca s-ar gandi mereu la cum s-a simtit din cauza ta. Daca n-as iubi-o si nu as avea pe altcineva in vizor, nu mi-ar pasa de toate astea si poate ca as face sex cu ea cata vreme totul ar fi ok, insa daca mi-ar pasa de ea as prefera s-o uit decat sa ma mai chinui asa in continuare si as evita-o. Pentru ca bine nu mai poate fi dupa intamplarile astea - si nu e vorba de iertare, ci de increderea si respectul pierdut, de relatia deja compromisa.
Insa de multe ori dragostea ne ia ochii si chiar ajungem sa ne chinuim impotriva oricarei ratiuni. Ce-ti poti zice sigur e ca o sa fie foarte dezamagit si probabil furios ca te-ai culcat cu fostul (pe care as crede mai degraba ca-l iubesti decat pe el) dupa ce ai fost cu el si n-o sa vrea sa auda de tine prea curand. Ai de lucru la maniere, baiatul te-a iertat o data, tu iar te-ai despartit si a doua zi hop la altul in brate? Ii dai papucii prin SMS? Te intorci la fostul? Pai orice tont care o sa puna suflet pentru tine o sa sufere ca un caine, asta e ce vrei tu sa faci in jurul tau? Oricine are putina minte ar fugi mancand pamantul...norocul tau ca majoritatea n-au mai ales daca stii sa-i aburesti si se pare ca stii. Corect ar fi sa te detasezi de toata situatia, de ei toti pe care i-ai incurcat pana acum si sa incepi cu cineva de la zero, si de data asta sa te porti si tu ca un om care a invatat din greseli.
Cam asa discutam si cu o prietena buna care tot asa le comite cu iubitii ei si ce crezi? Cere sfaturi, da dreptate si tot cum ii vine pe moment face. As crede ca si tu o sa faci la fel. Dar in cazul asta...de ce sa mai ceri pareri? Daca-ti pasa de el, vrei sa-i fie bine. Cu tine n-o sa-i fie ca deja ai dat cu mucii in fasole Concluzia, tu stii mai bine.
Daca as fii in situatia baiatului cu care ai stat 7 luni m-as simtii ca ultimul ratat de pe planeta! Banuiesc cu dupa zile nedormite uitandu-ma pe pereti si string in noapte catre cer " DE CE DOAMNE?!" as trece peste faptul asta si as merge mai departe...sau nu. In orice caz: Nu te-as ierta niciodata!
00Andreea008 întreabă: