| xadrixana a întrebat:

Băieți, am o întrebare pentru voi, căci ține de voi. Dacă vor si fetele să-și dea cu părerea ar fi super.

Stiți, se spune că după o despărțire noi fetele suntem cele care bocim, intrăm în depresie, mâncăm înghețată în fața tv-ului (hiperbolizez desigur, nu-i chiar așa) în timp ce băieții profită de noul statut de "burlaci", petrec, n-au nicio treabă.

Asta la început.

Pentru că mai târziu, după ce noi, fetele, trecem peste și ne resemnăm, ba chiar mai ieșim la un suc cu câte vreun tip, se spune că pe voi, băieții, vă apucă nostalgia, dorul și v-ați băga puțin coada în viața noastră. Da, e generalizat, depinde de persoane, de orgoliu, de situații. Nu la toți se întâmplă asta, dar știți la ce mă refer.
Pentru fix asta pățesc eu acum. După despărțire (nu a fost inițiată de niciunul oricum, a fost ceva brusc care a dus la ignorare din partea amândurora) eu aveam o urmă de regret, ba chiar vărsasem 2-3 lacrimi, nimic grav, ceva obișnuit. Observam cum el e bine, la mare cu prietenii, se distrează și asta mă afecta, n-am să mint și mai mult. Bineînțeles că nu l-am lăsat să simtă asta, nu m-am pus pe postat pe social media citate, nu m-am plâns la toți spunând că vai ce sufăr, ba dimpotrivă voiam să-i fac pe restul să vadă ce bine mersi sunt, mai bine, când lumea vorbea despre el nu schițam nimic. Am reușit să mă mint până și pe mine că-s ok, am făcut-o așa bine încât astăzi chiar am trecut peste — era și normal, lol. Dar ce să vezi, prietenii lui mă caută, se bagă în seamă prin cele mai penibile motive, el îmi caută prietenele spunând că dorește nu știu ce tricou uitat pe la mine (și când am vrut să il înapoiez în timpul relației a zis că îl doare undeva de el, că e doar un tricou) acum face mișto că-i lipsește tricoul, vezi doamne. Ba chiar se bagă în seamă pe social media și (ca să mă laud un pic) nu prea îi merge. Chestii d-astea copilărești, pe care nu le facea după despărțire, trebuia s-o facă peste o lună și nu e vreun puștan ca să zici că încă n-are minte.

Deci, întrebarea este, când procedați așa, chiar e vorba de vreun "dor" în asta sau vă enervează faptul că fosta iubită a trecut peste și își vede de drumul ei? Adică, doar amăgiți ca să vă răzbunați?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vezi de ce inainte de a afirma ceva trebuie si sa vezi daca e adv sau, pentru ca e complet fals, rata sinuciderilor este 3/1, adica barbati se sinucid de trei mai mult ca femeile, tot barbati doar in 30% din cazuri divorteaza, tot barbati se casatoresc apoi mult mai tarziu, tot barbati sufera mult mai mult,desigur depinde la caz la caz, dar per asamblu noi vrem sa ascundem suferinta, sa o reprimam, dar noi suferim in tacere, in plus pshiologici spun nu eu ca traumele sunt mult mai adanci la barbati, asa ca ceea ce scrii acolo sunt aberati totale, nu sunt misogin dar adevarul daca ma face misogin asta e

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Chiar că e totul ca în comediile de acum un secol și ceva, când iubirea s-a terminat fiindcă n-a plouat.

| Freya1 a răspuns:

Poate sa fie orgoliu sau poate sa fie faptul ca a constientizat dupa ca atat timp cat era cu tine avea o siguranta amoroasa.Probabil baiatii cand fac lucrurile pe care le-ai spus tu mai sus,le fac pentru ca vor sa profite de stropul ala de libertate in care pot sa faca ce vor, iar dupa cand le-a trecut cheful de libertate si constientizeaza ca nu ii ajuta cu nimic, ca nu mai au pe cineva care sa le poarte de grija sau in a cui brate sa stea, sau cand vad ca e dificil sa o iei de la capt cu o alta relatie se intorc unde stiu ca e cald.
Eu cred ca in situatii din astea e bine sa pastrezi dinstanta fata de omul acela pentru ca atunci cand se va plictisi iar, iar va pleca pentru ca va sti ca are unde sa se intoarca si nu cred ca tie iti conveni sa mearga cateva saptamani sa isi faca de cap si pe urma sa se intoarca iar la tine ca nu esti roata de rezerva.

| Andreeush a răspuns:

E vorba de orgoliu, vede că ești cu altcineva și atunci se trezește să se bage în seamă.
Însă nu în toate cazurile e la fel, unii realizează ce au pierdut când e prea târziu.

| sofisis a răspuns:

Eu cred ca e chestie de orgoliu si de revalidare. La modul : asta chiar poate sa traiasca fara mine? cum naiba?
Oricum baietii accepta mai greu partea sentimentala si cred ca la inceput au un fel de negare a faptului ca ii doare si se trezesc dupa ca stai ca parca asta trebuia sa stea sa planga dupa mine...desi eu, in marea lor majoritate, deja au trecut peste.

| xadrixana explică (pentru sofisis):

Cred ca le place senzația de a sta cineva după fundul lor, de a plânge după ei. li se pare lor că sunt mai cuceritori știind câte fete plâng după urma lor. interesantlaughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"știți, se spune că după o despărțire noi fetele suntem cele care bocim, intrăm în depresie, mâncăm înghețată în fața tv-ului (hiperbolizez desigur, nu-i chiar așa). în timp ce băieții profită de noul statut de "burlaci", petrec, n-au nicio treabă."

Da? De unde esti atât de sigura?
Uneori ma mir cata prostie zace intr-o singura persoana, nu, nu-i mai pasã deloc de tine si nici nu I-a pasat vreodata. 0 barat. Niet. Nema.

| Foame a răspuns:

Din ce am observat la barbati dupa o despartire fac pe nepasatorii, bine adevarul este ca marea majoritate isi reprima sentimentele ca sa nu para "fraieri" pentru ca in societatea din ziua de azi daca vezi un barbat care sufera/plange din dragoste automat este catalogat ca si "pasarica"(da este trist).Si dupa ce nu mai poate sa indese sentimentele si isi da seama de pierdere, incearca sa faca ceva.Acum daca vrei sa fi cu el ii zici pe fata "Ba frate da sau ba" daca zice nu, mare smecherie, daca zice da si vrei sa ii mai dai o sansa ok, dar sa ii zici ca la urmatoarea are reject. daca ti la stima ta de sine.

Si nu hiperbolizezi, de multe ori este chiar mai rau dar depinde si de la om la om.Barbati nu sunt niste oameni de otel mai plang si ei, au si ei sentimente(daca exista iubire desigur).
Mai este si conceptul asta mizerabil(in opinia mea) cu "pune story pe insta sa vada prostu/a ce bine te simti fara el/ea", in ziua de azi nu ai voie sa fi trist ca te-ai despartit de partener/a.O razbunare copilareasca(in opinia mea).Eu unul nu am o problema cu asta dar daca tu ajungi sa pui poza doar de dragul de a face cealalta persoana sa se simta urat din dragul razbunari, undeva este o problema(in opinia mea).

| AZKE a răspuns:

Eu cred ca ori e tristlaughing)) ori încearcă să iti atraga atentia. Încearcă să arăți ca esti super bine si pune la story pe insta(e logic sa ai insta) ca esti afara si te distrezi si fara el. Cand esti pregatita cauta un alt băiat si incearca sa ii arăți cat de bine iti merge si fara el laughing)

| Georgepop123 a răspuns:

Asa isi manifesta un baiat tristetea(in unele cazuri) batandu-si joc de tine pana cand vede ca ti ai gasit pe altcineva.El vrea sa ramai singura.

Întrebări similare