| dorinta22 a întrebat:

Baieti apreciati fetele virgine? Eu am 15 ani si de cand m-am facut "mai buna" diferiti baieti cu varste intre 14 si 21 de ani au vrut "sa stea" cu mine si toti au vrut sex(cica si oral si anal). Bineinteles nu am acceptat, am o varsta si nu imi permite educatie. Deci, voua chiar nu va mai pasa de inocenta noastra? Vreti doar sex?

Răspuns Câştigător
| Arrum a răspuns:

Ma bucur daca ai facut aceasta alegere si sa nu renunti la ea deoarece se va transforma intr-o binecuvantare.Imagineaza-ti ziua nuntii...un lucru splendid si apoi dupa nunta momentul mult asteptat se va transforma in ceva de vis alaturi de persoana iubita.Nu as vrea sa intru prea mult in detalii dar ce-ai spune daca pentru tine acel lucru devine o "rutina" din cauza ca l-ai practicat de nenumarate ori.Atunci nu stiu cat de special va fi momentul dar nu cred ca atat de special cum ar trebui sa fie normal.In fine am vorbit cam mult dar sa stii ca te apreciez pentru alegerea facuta si El sa te ajute sa te tii de cuvant.Have a nice Day!

5 răspunsuri:
| NuamnumesuntANM a răspuns:

Fain tine-o tot asabig grin pana la 20 maxim! BFT

| Arrum a răspuns:

Da si eu sunt virgin si asa am sa raman pana o sa ma casatoresc.In felul acesta in primul rand ma respect pe mine si apoi imi respect si viitoarea sotie.Ai grija sa nu te amageasca nimeni.Chiar ma bucur ca vrei sa fii printre putinii oameni care stiu ce vor de la viata si nu isi pangaresc trupurile.Am sa iti dau un documentar in special pentru tine dar te rog frumos sa il vizionezi complet:
http://www.youtube.com/watch?v=Lo6M4NddxeI&feature=related
Sper ca te-am ajutat in aceasta privinta. Funda?

| somegirl a răspuns (pentru Arrum):

Si eu gandesc la fel big grin

| Arrum a răspuns (pentru somegirl):

Ma bucur daca ai facut aceasta alegere si sa nu renunti la ea deoarece se va transforma intr-o binecuvantare.Imagineaza-ti ziua nuntii...un lucru splendid si apoi dupa nunta momentul mult asteptat se va transforma in ceva de vis alaturi de persoana iubita.Nu as vrea sa intru prea mult in detalii dar ce-ai spune daca pentru tine acel lucru devine o "rutina" din cauza ca l-ai practicat de nenumarate ori.Atunci nu stiu cat de special va fi momentul dar nu cred ca atat de special cum ar trebui sa fie normal.In fine am vorbit cam mult dar sa stii ca te apreciez pentru alegerea facuta si El sa te ajute sa te tii de cuvant.Have a nice Day!

| Hevnoraak a răspuns:

Adevărul e ca fetele virgine sunt pentru majoritatea băieților un jackpot. Există un mit cum că o fata ce a fost dezvirginată nu îl uită nici o dată pe acel individ.Nu știu în ce măsură e adevărat dar cert e ca multe fete dezvirginate le cad plasă și ajung curve.Dar nu pe bani.

| Ada_Kertesz_1992 a răspuns:

La varsta aceea cresc hormonii si vor sa-i elibereze.Multi sunt pe conceptul de a o face si apoi a lasa balta acea fata.Au nevoie de experiente noi, de aventuri...