Am un amic de vreo 7 ani, ne-am cunoscut pe net, la inceput doar vorbeam mult pe mess, eram confidenti cu s-ar spune. Apoi ne-am intalnit si in realitate. Eu vedeam in el doar un amic si el in mine la fel mult timp, mai tarziu insa a intervenit atractia, incepuse sa imi vorbeasca cu subinteles ca sa imi dau seama ca ma doreste. Nu i-am raspuns cum se astepta nici atunci si niciodata. Partea buna este ca a inteles si suntem in continuare amici. Dar sincer, rar se intampla asta. De regula unul se indragosteste sau se simte atras de celalt si atunci ori se implica amandoi intr-o altfel de relatie ori se duce naiba amicitia.
Sunt fată, dar da, am avut un prieten foarte bun şi nu a fost nimic între noi. Chiar şi acum mă înţeleg mai bine cu tipii, decât cu fetele, fără să fie vreo atracţie or something. Personal chiar cred că poate exista doar prietenie între un băiat şi o fată, dar destul de rar se întâmplă. De obicei, unul din ei se îndrăgosteşte, la un moment dat.
Am avut...pai daca te intelegi bine cu o fata nu neaparat trebuie sa o si placi.