Banuiesc ca te simti bine daca esti homo eu sigur nu m-as simti bine ba dinpotriva cred ca m-as simti ciudat, naspa...
Nu sunt homo, dar ma excita zona aia erogena.
Daca te excita atunci un pas mic te mai desparte sa devii homo!
Pavelica tata, daca esti corect minim moral, poti incepe anul asta prin a-ti pune altceva la avatar, decat poza unui celebru actor, oricat de mult ti-ar place. Daca tu ai fi in locul lui si ai descoperi asta, ti-ar face placere?! Plus ca, din punct de vedere psihologic si psihanalitic, nu te avantajeaza deloc!
Ai da dovada de maturitate, logica si mult bun simt!
Apoi, sa tot raspunzi la toate cele!
Si ce ar trebui sa fac? Sa-l laud si sa-l apreciez ca devine homo? NU! Nu pot face asa ceva! M-am exprimat in asa fel incat sa vada ca e pe un drum gresit! Daca am aprecia astfel de persoane, lumea ar lua-o razna! Si asa e cum e, dar macar sa nu-i incurajam...
Cat despre avatar, nu-l voi schimba pentru ca in primul rand imi place de el ca actor iar in al 2-lea rand ca om si am gasit in el calitati care imi plac si pe care le am si eu. Nu o spun eu ci mi-au spus altii despre mine! Ca uneori sunt putin cam nesimtit, asta e, asta-s eu, altul mama nu mai face
Cred ca esti mai sincer pe TPU decat cu oricine altcineva.
Si de ce vad numai intrebari idioate, ca asta, din ce in ce mai des in sectiunea acasa si nu filtrat?
Nu inteleg, oare TPU filtreaza intrebarile gay sa apara si in sectiunea acasa sau este numai la mine?
In legatura cu intrebarea ta...
Wtf man? Nu inteleg de ce intrebi? Ai incercat si vrei sa ne intrebi cum se simte sau ce?
Esti foarte foarte ciudat...
Nu e cine stie ce, mai bine pe testicule cu dusul parca...
E fain senzatia cand te masturbezi anal...
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: