| VacutzaRoscata a întrebat:

Baieti, atunci cand va dati la o fata pe strada, pe care n-o cunoasteti, o strigati sau o salutati in fine cum faceti voi in general big grin, va place sa va raspunda sau sa nu va zica nimic si chestii din astea?
fundalove struck

7 răspunsuri:
| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Ma duc la ea si vorbesc cu ia ii cer ii di numarul de tel big grin

| VacutzaRoscata explică:

Change,multe apreciaza chestiile astea

| ALeXsSaY a răspuns:

Sincer e cam nasol sa abordezi o fata pe strada, sa fluieri dupa ea, ai parea disperat laughing deci sincer nu e frumos si nu te sfatuiesc sa ii raspunzi unui asemenea baiat ca na, el o sa se simta bine laughing dar iti inchipui ce pramatie e laughing eu nu am facut niciodata asa ceva tongue dar daca as fi fluierat o fata pe strada si nu mi-ar fi raspuns cred ca o luam pe sus laughing tongue nu mai pune intrebari stupide tongue

| Change a răspuns:

Eu sunt fata s ide multe ori nu imi place modul in care baietii ma abordeaza pe strada.
Ar fi de ajuns un simplu buna daca intr-adevar vreti sa vedeti ce se intampla dar lasati la o parte expresiile acelea gen:"pisi","ce buna esti!","vai ce frumoasa esti!" caci sincer nimeni nu apreciaza asta.ok?

| LallyLala a răspuns:

Cine oare o agata pe Cristina pe strada de este atat de impotriva?:-|Nici nu vreau sa ma gandesc.

| Treble995755 a răspuns:

E frumos sa iti raspunda ca doar nu te-ai agitat degeaba big grin

| Crishulinaaa a răspuns:

Sti ceva mai vacuta nu av mai credeti voi macho meni sa agatati fete pe starada cda oricum nu ne uitam noi la asa ceva