Depinde de baiatul/barbatul in cauza.
Unii ar fi paranoici si ar crede ca respectiva face misto de ei.
Altii ar considera-o usuratica.
Unii ar aprecia asta.
Daca avansurile ar fi de bun gust nu ar fi nici o problema si as aprecia-o.
Al doilea ar fi daca as fi intr-o alta relatie nu as accepta dar as avea o discutie in care as aprecia ceea ce simte.
Daca este eleganta si isi pastreaza flerul in gesturile ei etc eu unul n-as dispretui asta, iar daca as accepta sau nu, nu pot sa ma pronunt acum.
Depinde de context, depinde de cum ma simt eu in clipa respectiva etc.
Prefer o femeie sincera si directa decat una prefacuta si mincinoasa. Aspectul fizic e important dar nu decisiv. Accept sau nu dupa ce o cunosc mai bine.
Să diprețuiesc o fată care spune ce gândește? Ar fi culmea.
Bine, asta nu înseamnă că musai aș și accepta o aventură / relație cu ea.
Dar sper ca la rândul ei să înțeleagă dacă nu e pe gustul meu sau pur și simplu sunt deja cu altcineva și nu pot accepta oferta.
Eu o să-ți spun doar părerea mea.
Nu are absolut nici un fel de importanță modul în care se dă la mine sau îmi face avansuri.
Indiferent dacă modul e mai direct și îndrăzneț sau mai finuț și voalat, dacă tipa nu mă atrage, rezultatul e același.
Poate exista totuși o mică nuanță.
Dacă tipa nu mă atrage iar ea e îndrăzneață chiar tupeistă, s-ar putea să mă simt agresat și să nu reacționez prea bine.
În rest, totul ține de chimie, indiferent cum abordezi situația.
Depinde in ce fel. Matur este sa spui direct, dar din modul in care o face iti poti da seama de ce neam este. Tupeul si aroganta nu-mi place.
Daca pastreaza eleganta si feminitatea, as aprecia. Daca suna ca o prostituata, as dispretui.
Hmm. Mi ar plăcea dacă a-și fi băiat
Așa dă dovadă că știe ce vrea. Fără inhibiții
După părerea mea.
Un bărbat se teme puțin de fetele prea îndrăznețe
De ce?
Pai ei în general nu prea le convine să fie dominați
Eu am avut o aventură de o noapte după 1 an de la despărțirea mea de fostul.
Și i am zis băiatul în față ce vreau de la el
De la o aventură s-a transformat într-o relație
Și dintr-o relație o căsnicie pana în prezent
Sper ca ai înțeles răspunsul meu.
Fain de voi, rar auzi aventuri sa se transforme in relatii.
Nu stiu. Am patit numai odata si dupa am aflat ca era doar o gluma din partea uneia care incerca sa ma umileasca. Deci astfel de comportament nu-mi inspira incredere.
anonim_4396 întreabă:
NlKl întreabă: