| Swallow a întrebat:

Baieti, ca sa fiu pe plac, trebuie sa fiu amuzanta asa-i?! Dar ce glume sa va zic? ce intrebari sa va pun ca sa doriti sa vbiti?

pe. s. am cam o mica problema cu baiatul care`l plac si de aia intreb.

Mersi mult :* funda voastra draga si voturi :* si sincere multuri

Răspuns Câştigător
| T4ny4 a răspuns:

Lasa lucrurile sa decurga de la sine.Te chinui acum sa fii amuzanta si cand te va cunopasta cu adevarat va vedea ca esti altfel decat esti tu cu adevarat. Daca va ajunge sa te placa o sa fie, daca nu, nu! Odata si-odata toti am fost refuzati in viata asta! Conteaza sa mergi mai departe cu capul sus!

| Swallow explică (pentru T4ny4):

Eu sunt si in realitate amuzanta si imi place foarte mult cind prietenii mei rid la glumele mele laughing dar cind vine vorba de el ma blochez,nu stiu ce sa-i zic, deoarece el e foarte dar foarte amuzant incit nici nu ma compar cu el, de aia am nevoie de sfaturi ca sa-l fac sa vada ca pot glumi si eu sad happy

| T4ny4 a răspuns (pentru Swallow):

Nu trebuie sa fii neaparat amuzanta. Faptul ca esti amuzanta reprezinta ceva acolo pentru el,dar nu tot! Incearca sa fii cat mai feminina, finuta, educata.Barbatii se cam feresc de femeile care se chinuie cu orice pret sa iasa in evidenta, fie glume in exces, ras zgomotos sau chestii d-astea.

Noo, nu sunt asa, sincer happy

Imi imaginez ca nu, dar nu stiu de ce iti faci griji! Din celalalte intrebari si raspunsuri reiese ca esti o fata sensibila, emotiva sincera.Nu stiu de ce-ti faci probleme ca nu te-ar place cineva happy

Pentru ca mereu nu am avut succes in dragoste, si ma tem sa ma mai indragostesc in cineva caci mi-e frica ca sentimentele nu`mi vor fi impartasite straight face )

Nici eu n-am avut asa mult noroc cand eram mai mica,dar am avut rabdare,m-am transformat,maturizat si acum mai mult decat atentia unui baiat primesc respectul lui! Am reusit cu rabdare sa-i cuceresc prin farmecul personal,mister,demnitate, principii solide! Baietii la varsta asta n-au prea mlt cap, nici fetele unelelaughing dar nu poti avea pretentii de la unul de 16-17-18 ani.Ei se maturizeaza mai greu, nu pentru ca nu pot, nu vor! Ai rabdare si vor iesi lucrurile exact asa cum iti doresti!

Am sa incerc, mersi :*. insa daca nu e secret, citi ani ai tu?

22 am happy

Ogogo laughing

24 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca vezi ca acel baiat nu te place inseamna ca nu sunteti potriviti, el nu e jumatatea vietii tale si va fi altul. Poti incerca sa-i dai si o avere ca nu te va iubi cu adevarat, ai rabdare pana la momentul potrivit.

| Swallow explică (pentru mgtow):

Nu`l iubesc pe asta laughing e doar o simpatie si inca niciodata n`am vbit inr ealitate, doar net, de aia vreau sa fac o impresie buna happy

| FlyingSoul a răspuns:

Nu trebuie sa fii amuzanta ci doar sa razi la glumele lui

| Dumnezău a răspuns:

Nu stiu ce sa zic,nu te cunosc.Dar sunt convins ca daca vrei sa te faci placuta acelui baiat ar fi recomandat sa te pliezi pe caracterul lui, insa cu moderatie, sa nu pari...un fel de coarda.Desigur,poti spune glume si chestii dintr-astea,dar cu masura, ca mai apoi sa nu pari distrata sau imatura in ochii lui. Oricum, nici nu poti 24 din 24 serioasa, daca tu esti amuzanta in general, pastreaza-ti naturaletea si in cazul acesta.Referitor la ultima problema,gasiti-va o pasiune comuna,ceva care sa va apropie,si sa va descoperiti unul pe celalalt; muzica,filme,jocuri,ce faceti in timpul liber,absolut orice,ca doar nu e Gargantua sa te manace.Te sfatuiesc sa iti pastrezi in principal naturaletea,insa nu strica si sa te mai pliezi pe caracterul lui,ca sa i te faci placuta,insa ai grija,cum ti-am mai spus,sa nu fii exagerata, mai infloreste-ti si tu o calitate pe acolo, lucruri de-astea.Succes!

| nesuferit a răspuns:

Daca faci glume si esti amuzanta vei fi cel mai probabil prietena cu el, nici de cum iubita. Trebuie sa fii draguta si atat, si sa-i arati cati place de el, iar daca el nu reactioneaza, te opresti
Mult succes

| Swallow explică (pentru nesuferit):

Mersi nesuferitule laughing deci nu suna prea frumos big grin dar cum pot fi "draguta" in skype? laughing

| kingRing a răspuns:

Ca sai fii pe plac trebuie sa te dai la el, asta le plac baietilor, asta tio garantez eu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fii tu insati! Fara glume si alte alea luate de pe net, adica de aici. Astfel vei parea penibila in ochii lui si cand te va cunoaste si vei ramane fara replici te-ar crede falsa. Sa nu crezi ca noi suntem niste masinarii, oamenii, carora daca le dai o comanda sau le spui anumite cuvinte faci vraji cu ei. Si nu, cine e amuzant nu se lauda. Eu as lasa glumele la o parte, ca el te poate considera patetica si as cauta altceva: o pasiune comuna sincera, nu ar fi mai interesant asa happy?

| panteraX a răspuns:

Intreba-l ce face te mai iubeste glumeste cu el zi si tu o gluma acolo invita-l in oras! pupal fi tu insuti nu trebuie sa ne ceri noua sfaturi! love struck spune-mi ce ai rezolvat. funda love strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove struck?

| Swallow explică (pentru panteraX):

Ce persoana sireata esti laughing am sa ma mai gindesc happy

| panteraX a răspuns (pentru Swallow):

rolling on the floor) gandeste-te

| Swallow explică (pentru panteraX):

Funda demult e data laughing

| nasa96 a răspuns:

-.- serios? uite hai sa-ti zic ca sa il cuceresti trebuie sa arati bine, nu zic ca nu arati, dar machiajul parul aranjat mai special ajuta mult.si cel mai enervant e cand zici ca ai o simpla simpatie, e 100% ca iti place de el.e chiar usor, vb cu el ca si cum tocmai v-ati despartit, fa-l sa inteleaga ca daca te intreaba daca vrei sa fiti impreuna sa nu spui nu.niciodata da absolut niciodata nu fa ce e scris mai sus(ssal pupi sa fi fericita cand vn etc.)si dupa sa nu il mai bagi in seama(enerveaza la culme).si daca te baga in seama pe mess cauta sa intrebi si tu nu sa fii intrebata mereu si continua subiectultongue

| nasa96 a răspuns:

A si daca incepe sa te evite(dupa multe incercari) e gatalaughingsoz