Mersi
Prin masturbare sa ajuns intre 10-15 minute, poate ca prin sex oral e mai rapid
La ce te referi când spui că depinde cât de priceput e băiatul? Îți trebuie facultate pentru a da limbi?
Nu iti trebuie facultate pentru a da limbi, ar trebui sa il i-ei usor neavand experienta poate sa iti produca orgasm sau sa incepi sa te enervezi si nu mai simti nimic. Crezi ca putem vorbi ceva?
In cazul in care cunilitia este efectuata de un mascul "feroce" experimentat si "lucrarea" este combinata si cu o "degetica" meserias efectuata, majoritatea fetelor/femeilor ajung la orgasm in cateva minute. Insa exista si fete/femei cu un libidou atat de scazut incat oricate incercari si orice munca s-ar depune vor ramane reci, inerte si lipsite de orice "viata" precum o papusa gonflabila.
1. depinde de fată și de priceperea partenerului. Oriunde, între 1 minut și vreo 4 ore. Sau în cazuri excepționale - deloc.
2. am rezistat alea patru ore, dar recunosc - a fost foarte greu... Oricum, tipa cred că a avut atunci unicul orgasm din viața ei.
Ce ti-e si cu aceasta curiozitate feminina.
in mod traditional, preludiul era considerat o metoda abordata de barbati pentru a pregati partenara pentru
un contact sexual.in prezent aceasta a devenit o etapa integrata, esentiala in procesul de iubire intima, de desfasurare
a actului sexual.este adevarat ca exista anumite situatii cand o intalnire sexuale, neplanificata, fara preludiu poate fi o experienta intensa, orgasmica,
satisfacatoare, insa majoritatea femeilor pun accent, la un moment dat pe ceea ce inseamna "viata de cuplu".
O femeie insa, fara preludiu nu va obtine nivelul de excitare dorit pentru a-si pregati corpul si mintea pentru diverse activitati sexuale(vaginul femeii produce in timpul
preludiului lubrifierea necesara pentru o penetrare facila.in caz contrar
actul sexual poate fi dureros sau chiar imposibil(4e@)
Arta tehnici incepe cu complimente(cuvinte erotice), atingeri sensuale. e datoria barbatului sa-i faca corpul sa-i vibreze (3minute ajunge, dar in acele momente, timpul pur si simplu se opreste-n loc )
Daca baiatul stie ce si cum poate ajunge fata la orgasm din primele atingeri ale limbi in zona aceea
Imi place sa cred ca destul de repede si niciodata nu am renuntat, todeauna am prestart pana la orgasm
p3dro5 întreabă:
anonim_4396 întreabă: