Ghici!
Nu la toate fetele îmi plac aceleaşi chestii.
La unele îmi plac ochii,la unele părul,la unele fundul,la unele sânii, la unele toate...
Interesanta intrebare ai dat DiiiAnAaaa, sa stii ca nu toti baieti isunt la fel, la unii le poate place sinii la altii fundul la altii ochii si asa mai departe, gusturile sunt diferite, asa ca si baietii, mie de exemplu imi plac parul si sinii, dar mi s-a intamplat sa ma indragostesc de o fata cu sinii mici, asaca daca un baiat se indragosteste de tine nu a sa atraga atentie la sini sau la fund, ai sa fii ideala in toate partile, de sus pina jos
Cum nu se pune? dar eu ce tocmai am facut? nu chiar toti din fericire urmariti numai funduri si sani.
Pacat, eram dispus sa te ajut daca aveai problema asta
Vad ca ai freza aia hidoasa cu breton, vruiam sa zic fata dar la tine m-am razgandit. cand o sa invatati ca bretonul este o abominatie a naturii
Pai partile care ne mareste placerea, atractia sexuala, dorinta sexuala, hormonul placeri
sanii amintiri de la nastere
fundul amintiri de te mult cand faceam sex pe la spate
si parul probabil ne aminteste de mama noastra
si vanginul desigur ca doar ala e organul sexual principal
si da desigur foarte important sa nu uit valabil pentru ambele sexe fata
Sti nu toate fetele au totul perfect. unele au cur si tate si nu au fata frumoasa. altele au fata si tate dar nu au cur si altele au fata si cur da nu au tate. dar pana la urma daca iubesti nu conteaza asta conteaza sa se potriveaza cu tine
Ai castigat internetul cu replica asta, ia-l e al tau, respectele mele
Poate ca nu-ti vine sa crezi, dar nu am raspuns la misto, nu-mi permit "luxul" acesta. Ar trebui sa stii ca intre coastele unei femei si rautatea acesteia, exista o legatura biblica. O noapte frumoasa iti doresc!
anonima1995 întreabă:
Victoria18 întreabă: