| Larisa999 a întrebat:

Baieti... care sunt lucrurile pe care le placeti la o fata? Ce va atrage in mod special? Si la ce va uitati in primul si primul rand la ea? JUR ca dau FUNDA pentru cel mai detaliat raspuns happy

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

Hmm...Prima data observ ochii, in care probabil ma pierd pentru cateva secunde, mai apoi parul si zambetul. Sa nu fie urata, dar nici neaparat model, sa aiba sanii si fesele ferme (ca doar asta va deosebeste de baieti, astea stau la baza feminitatii voastre), sa nu fie imbracata baieteste. Mie personal, imi plac fetele mai tupeiste si foarte energice, cele care imi creeaza o buna dispozitie cand sunt prin preajma mea.

9 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Nu stiu cum este la ceilalti baieti, dar mie imi plac fetele care zambesc/rad(Dupa parerea mea este un avantaj pentru orice fata), cele care au incredere de sine in tot ceea ce fac si care iti mai arunca din cand in cand cate o privire patrunzatoare (care parca iti citeste sufletul). Privitor la aspectul fizic, sanii si fundul nu constituie un avantaj major...mie unul imi plac cele cu o constitutie medie. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu si sper ca nu e prea confuz laughing.

| Jigsaw a răspuns:

In primul rand ochii,zambetul,fata in general,pe urma, sanii, si fundul.Si de sigur, caracterul, care n-ai cum sa-l cunosti din prima.

| cornel13 a răspuns:

Parul,sa fie draguta,amuzanta,de incredere, sani, fundul.

| dolcEE a răspuns:

O fata ne atrage daca este mai dezvoltata( daca are sani si fund ).La o fata ne place daca este draguta sau frumoasa la fata,amuzanta, sa rada la glumele noastre, descurcareata.

| xToToShelx a răspuns:

Poi dupa parerea mea la o fata conteaza in primul rand caracterul ei. Si pe urma cat de cat formele. Adica daca e amuzanta si de treaba are mai mult de castigat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chip, corp, personalitate

| Larisa999 explică:

Multumesc pentru raspunsuri toti ati raspuns super dar din pacate am numai o singura funda happy

| SpufyLaur a răspuns:

Eu ma uit intai la fata ma uit daca imi place si la lucrul care deosebeste fetele de baieti in totalitate si cand ajung sa vad spatele ma uit la picioare si fund si cat de cat sa fie sexy

| MrNimeni222 a răspuns:

Sincer,p mine ma atrage prima data varsta si inaltimea...asta oricum e important.1)apoi fata:sa fie gingasa,draguta, amuzanta, si sa rada mereu.2)sa:aiba un par matasos...fin si brune.3)sa:fie imbracata frumos si sa atraga privirile. sper ca te-a ajutat asta.happyhappyhappy