Poi depinde de fata si de cat de mult tii la ea. Daca vezi ca e sincera si e nepregatita, o astepti un timp. Daca ai prins'o ca te minte si ea "se distreaza" cu un altul, stii ce trebuie sa faci
In general, intr'o relatie, baiatul e cel care indeamna fata la mai mult.
Deci, ca sa raspund si eu la intrebare, cred ca mai mult de 1 an ar fi deja prea mult...
Bafta!
Subscriu la ce a zis vladuzzzzzzzzzzzz (de la nasu fara numar zzzzzz). Eu cred ca as putea sa rezist mai mult. Daca o iubesc de nu mai pot SI se intrevede ceva la orizont (vorbesc de casatorie) atunci nu e mare branza, oricum dupa casatorie o sa fim satui de asa ceva. Dar daca e doar o relatie gen "wash and go", nu as rezista prea mult. Totul depinde de cat de mult iti iubesti partenera. Daca o iubesti din tot sufletul iar ea iti spune ca nu e pregatita, o sa o intelegi si o sa o astepti. Daca nu o iubesti o sa o grabesti cat poti de mult ca sa o... Doamne iarta-ma pentru a o trece pe carnetel si o sa te muti la alta. Eu sincer ma hazardez acum sa zic, ca daca as fi inebunit dupa o fata (zic literalmente inebunit dupa ea) atunci as astepta pana va considera ea ca e pregatita, indiferent cat ar dura asta. O zi buna in continuare.
anonim_4396 întreabă: