Daca e vorba de sex, astept pana e pregatita.
Daca e vorba de sarut, astept pana e pregatita.
Daca e vorba de o relatie si ea e in alta relatie si imi zice sa astept sa termine cu ala, NICI 1 SECUNDA IN PLUS.
Oricat as iubi'o nu pot trece peste astfel de chestii.
Daca o iubesti o saptamana, 1 luna, 2 luni maxim... daca nu, inseamna ca a stiut Dumnezeu ce face
Acum de curand mi s-a intamplat sa astept o fata 2 luni...pentru ca ea avea bacu si nu putea sa se implice intr o relatie pentru ca ii loam mintile de la bac. am inteles, am asteptat, si uite acum am 1 luna cu ea
La semafor? Maxim 99 de secunde. Asta pentru ca nu sunt semafoare cu mai mult de 2 cifre.
Depinde de fiecare fata. Daca o fata imi demonstreaza ca e speciala, ca are ceva deosebit fata de altele si prinde contur o relatie serioasa bazata pe sentimente frumoase as putea astepta probabil si 2-3 ani. Mai mult e greu de crezut. Nu e vorba de asteptat aici. Nu e asta o problema. E vorba de relatia in sine. Eu spun ca niciun baiat care iubeste cu adevarat o fata nu are de ce sa se teama de acest timp de asteptare. Fata iti poate lasa impresia ca trebuie sa o astepti ani buni. Dar daca tu ii demonstrezi ca iti pasa de ea si chiar o iubesti iti spun ca fata va ceda poate chiar in cateva luni oricat de timida ar fi ea. Acum depinde si de varsta. Depinde si de ce vrea fiecare de la o relatie. Daca stii ca tu vrei altceva nu te implici.
Daca o iubesc cu adevarat, astept pana cand se simte ea pregatita si vrea cu adevarat acest lucru.
Uni nu ar putea sa astepte dar alti ar pute sa astepte si o viat daca prsoan aceea este jumatatea lui
LaraClarice întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: