Mai bine asa sa fie egalitate intre oameni. Si ele pot aborda e depasita situatia sa faca doar el inductia altfel ea pierde ocazia. Mie imi place sa nu le abordez asa sa le para rau ca nu au stiut sa ma caute cand au avut ocazia
Nu am mai incercat de 10 ani, e inutil daca nu arati bine, n-ai servici decent si n-ai cel putin o masina de care sa nu iti fie rusine cand iesi in trafic cu ea
Se promoveaza mai multe ideea de online iar pe Instagram se stie, nu ai un profil cu poze facute cum trebuie, urmaritorii, in alte ordine de idee daca nu esti cunoscut cat de cat, n-ai un anturaj ceva, mai bine iti inchizi contul ca e degeaba N-AI NICI CEA MAI MICA SANSA sa iti raspunda UNA la mesaje
Pai tocmai că nu mă interesează așa ceva și i-am dat șansa unui băiat fara aceste lucruri, doar că e, cred eu, mai timid și mă gândeam să îl abordez eu, el mi-a dat câteva mesaje, i-am răspuns la toate, am incercat sa fiu cat se poate de prietenoasa, dar după un timp a renunțat... Menționez că nu sunt vreo urâtă sau plictisitoare
E urat ce faci, nu toți citesc gândurile...Mi-aș fi dorit să mă fi născut în perioada în care bărbații știau să fie bărbați...
Lol fereasca-se tu esti fata ), ce sa iti spun e cam fraier sincer
O să mori singur, ai fi surprins sa afli că nu toate caută mașini și ce mai înșiri tu aici, nu despre asta e vorba.
Pai nu înțeleg de ce, a fost tare ciudat, și-a făcut singur curaj, deși se vedea că se străduiește și a arătat interes, i-am răspuns pozitiv și după...pauza...ar fi trebuit să zică mersi.
Stiu asta, oricum nu ma mai intereseaza sincer, ceea ce am afirmat e un adevar, unui baiat mai urat ii e imposibil sa isi faca un profil de Instagram care se prezinte interes, e cat se poate de logic ceea ce spun, exista intr-adevar fete mai normale pe lumea asta, dar in mare parte 75% nu dau doi bani pe tine daca ai o valoare sociala scazuta
El nu e vreo frumusețe întruchipată, are mici defecte fizice, dar nu mă interesează asta, îmi place mult caracterul lui și e tipul de băiat la care am visat mereu, doar că e timid și mă gândeam cum procedați voi? Sau mă rog...altele, daca va abordează și cum...Mi-ar placea să răspundă un băiat care are problema asta de nesiguranță
Exista posibilitatea sa nu il atragi ca fata, mai se refuza si fetele nu doar invers
Daca nu îl atrgeam, nu îmi scria de atâtea ori și nici nu îmi lasa de înțeles...
Poate baiatul nu a avut pana in momentul ala nicio relatie si nu stie cum sta treaba ia in calcul si asta
Nu stiu ce sa iti zic, nu credeam ca exista asa prosti pe lumea asta, eu n-am norocul asta sa ma doreasca o fata, unii au dar ii doare in poola
Pai chiar nu a avut, dar are 28 de ani și ar fi trebuit să fie mai grabit
Lol si eu am 28 si nu am avut nicio prietena, doamne dumnezeule ce ma asteapta, URAT
Nu cred ca exista baiat care sa ii displaca cand e abordat de vreo fata.
E adevarat ca nu mai sunt barbatii cum erau odata, dar si femeile s-au mai schimbat. Cred ca e bine, indiferent ca esti baiat/fata, sa te duci dupa persoana care iti place, sa initiezi tu, nu sa astepti. Stii vorba aia "daca vrei ceva te duci si iti iei".
Unii baieti sunt mai retinuti din cauza unor experiente nereusite din trecut. Poate s-a ras de ei, poate au fost luati la misto, pot fi o gramada de chestii. Asa ca este nevoie de un mic boost. In general noi ne prindem mai greu daca ne place cineva.
Iti recomand sa vorbesti cu el, sa vezi ce se intampla. Poate sa initiezi tot tu o prima intalnire, sau plimbare ceva dupa cateva saptamani de vorbit daca el nu o face, pentru ca numai face2face o sa iti dai seama daca te place cu adevarat sau nu. Si totodata, la inceput, ai grija sa nu il iei prea tare, sa nu cumva sa creada ca faci misto de el.
Depinde cum exista baieti mai urati asa exista si fete mai urate care pot fi refuzate
Eu am fost abordat de fete si mi se pare o idee geniala. Luand in considerare ca multe au orgoliul cat casa si mentalitatea aia,, vai. i-as scrie eu dar nu vreau sa ma creada o disperata" (pe care eu o urasc ), as aprecia foarte mult acest lucru la o fata. Doar cu un simplu,, buna" mi-ar dovedi asta si mi-ar face o impresie excelenta inca din prima. Mi-ar dovedi ca este genul de fata sociabila, care vrea sa comunice si sa cunoasca persoane noi, lucru perfect normal, ca are o mentalitate sanatoasa si o gandire ceva mai rationala decat restul care incearca sa nu para,, disperate" Lor le urez tot binele din lume cu catelusii care latra la pozele lor de pe Instagram si dupa se cred speciale.
Nu mai faceți chat aici pe dramele mele, că și așa mă simt singura, e suficient. Mă faci să mă simt prost