| 009 a întrebat:

Baieti, ce ati face(expresia fetei)daca ati vedea o fata cu un paianjen in mana(sau un melc, albina, orce insecta de care fetele fug de obicei?

14 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

As zice "wow, genul meu". Dar daca ar calca un paianjen, melc, albina s. a. atunci as zice "wow, nu-i genul meu".
Amu' eu is casatorit, deci nu prea conteaza daca ar fi sau nu genul meu. laughing

| Adyr0 a răspuns:

M-ar bufni plansul laughing

| KeepCalm a răspuns:

Ma duc sa-mi cumpar un paianjen love struck
Ii adorhee heelove struck

| Fetita a răspuns:

Scz ca iti zic dar sunt fata si nu fug de melcistraight face... imi plac melcii, ma joc cu ei si cu cei mari si cu cei mici:X... de paianjeni imi e frica

| Fetita a răspuns:

Ia mah inca un ardelean pe aici... mie nu-mi plac paianjenii dar imi e mila de ei si de orice alte insecte, de obicei nu le omor, le pun pe o hartie si le duc afara sau le las in pace daca sunt deja afara

| rico1991 a răspuns:

Hmmmhee hee i-as aprecia curajul cred big grin si as zimbihee hee

Este de apreciat faptul ca sia depasit temerilehee hee generale ale sexului frumos big grinhee hee

Multa baftahee hee Ai grija cu ce insecte te joci laughing

| GymClass a răspuns:

As radelaughing

| 009 explică:

Angeline, stiu si cauta poze cu animalutul aya-ayahappy

| 009 explică:

Zenithf, iar fata acea are 12 anilaughing

| mymy a răspuns:

Aaa acum inteleg de ce esti diferita
ii ff bine
esti ff curajoasa
multa bafta
pupici :*

| CHINEZU097 a răspuns:

As zambi si as incerca sa ma combin pentru ca ar fi genu de fata care mar atrage la nebunie deoarece si mie imi plac lucrurile scarboase

| EraGGon a răspuns:

Cica ce as face daca vad o fata cu un paianjan in mana ce intrebare stupida si ce legatura are cu dragostea si sexul de ce ai pus-o aci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De mirare

| Bebe_5205 a răspuns:

M-ar impresiona