| dollydee a întrebat:

Baieti, ce cadouri preferati sa primiti de la iubita? Dati si cateva exemple de cadouri care va plac sau pe care vi le-ati dori.

Răspuns Câştigător
| attyy22 a răspuns:

Buna! Eu ma bucur cel mai mult cand primesc de la prietena mea haine. big grin O iubesc mult si imi place sa port ceva ce am primit de la ea si ce, ma face sa ma gandesc mult la ea. Poate fii un cadou frumos un ceas, daca nu are prea multe si, daca nu are deja un ceas preferat pe care nu vrea sa il schimbe. In orice caz cumpara-i ceva ce sa il reprezinte, ceva de ce are nevoie, ceva ce sa foloseasca des si sa ii aminteasca placut de tine. happy succes

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Haine, lama de barbierit mai buna decat cea pe care o am, incaltaminte si nu mai stiu. (am dat doar cateva exemple).

| Darius_6848 a răspuns:

Prietena mea imi face cadou in fiecare zi doar ca sta cu mine. dar daca te referi la obiecte pe care ai vrea sa le daruiesti u la cineva, parerea mea e : un ceas, felicitare, bratara, chestii cu valoare memoriala. daca te iubeste ar trebui sa fie multumit cu orce doar pentru ca e de la tine.

| sixtythree a răspuns:

Un "Te iubesc", un sarut si-o'mbratisare e un cadou foarte mare! Parerea meahappy

| gocops a răspuns:

Un alfa romeo brera big grin

Întrebări similare