Păi depinde...de exemplu eu sincer nu pun mare preţ pe cât de experimentată este! Mie unul îmi pasă doar să-mi placă de ea,dar şi ei de mine!
Partea cu experienţa sexuală, mereu a fost doar un mic detaliu în relaţiile mele, dar daca vrei un răspuns concret şi corect întrebării tale : O fata dotată şi cât-de-cât experimentată! Nu că m-aş lăuda, dar eu am acumulat ceva experienţă, si vreau să o fac cu cineva care are cât-de-cât experienţă...chiar dacă nu e nu ştiu ce...
Virginitatea inseamna ca nu esti curva, dar a avea 2-3 relatii nu inseamna a fi experimentat.Personal prefer una cu "experienta unica", adica dezvirginata, dar care a avut 1 singur contat sexual cu altcineva afara de mine!
Mult noroc...
Eu as vrea una virgina stiu ca nu s-a ^^^^ cu nimeni si stau fara griji.
Dar sigur mai tare as vrea una experimentata pe care nu trebuie sa te chinui sa o spargi sa una alta, e cu mult mai usor, dar in acelasi timp o sa ma gindesc mereu cu cine a facut-o prima data, poate cu acela mai tare i-a placut mai tare, poate ca nu.Multe ginduri.
Cred ca aici depinde de baiat, mai multi vor virgine mai multi vor experimentate.
Vezi si tu, succes!
anonim_4396 întreabă: