Pai daca se poate aman2, daca nu se poate mai mult caracter decat aspect.
Aspect...dupa cum vrea ochiul meu.
Caracter...sa fie conservatoare neuronala.
Depinde la ce cautare te referi tu!
Sigur se refera la acea cautare. stii u
Ma refer in cautare de partener... unul care ti se potriveste.
Sa aiba un ascpect fizic normal, nu am pretentii mari si sa fie sincera, deschisa, naturala si simpla.
Simpatica
Putin incapatanata
Cu simtul umorului
Influentabila
Si putin nebuna
''pacat '' ca nu sunt influientabila
Eh. detalii
Tocmai astea fac difetenta!
Dap...dar niciodata nu vei gasi perfectiune. in concluzie eu cred ca nimeni nu ar trebui sa ceara mai mult decat poate oferi
Si eu cred asta...dar nu mereu se respecta acest lucru
Aspectul nu prea conteaza dar fetele din ziua de azi au un caracter cu cat mai infect cu cat arata bine... pentru mine e simplu si de asta nu obisnuiesc sa stau sa caut fete, pentru ca nu gasesti oricum, i know it!
. Wooa . nici nu`i greu de indeplinit . miss sa zicem ca gasesti, sa-i placa sexul? no problem...dar prima cerinta? good luck :)
Stiu aia ii cea mai grea cerinta pentru fetele din ziua de azi
In ritmul asta nu vreau sa-mi cunosc nepotii .
Parea mea este ca o fata ar trebui sa fie iubitoare, sa se intretina si sa aiba un mod de viata sanatos
P.S. Sunt Colorat
Cele ce stiu se se faca placute alaturi de un baiat.Pentru mine doar atat conteaza.
Cele care stiu sa se faca placute alaturi de un baiat. Pentru mine doar atat conteaza.
Sa fie ca un opus al meu (pe scurt frumoasă și inteligenta, că prostie am eu pentru ambi ), eu să fiu + și ea să fie,,-'' -ul meu. Să mă completeze. Pe lângă această calitate orice fata ar trebui să fie dornică de ceva nou, pentru că o relație atatică este o relație moarta . Succes!
Aspect - supraponderala ( 200+ kg daca se poate )
Caracter - shaormerista
genial raspunsul tau
Sa fie sincere, amuzante si sa se implice in relatii.In legutra cu aspectul nu am foarte mari pretentii.
Una sa arate bine si sa fie blonda si nu trebuie neaparat desteapta prea tare
TrustMe întreabă:
SofiaAbigail întreabă:
Irina0027 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: