Sa aiba capul pe umeri, inteligenta, sa nu aiba inhibitii, sa fie feminina, sentimentala cand e cazul, sa nu se lase influentata, intelegatoare, sa stie ce vrea si de la mine si de la viata(sigura pe ea), sa am ce vorbi despre orice subiect, sa stie ce e aia gelozie si dargoste nu sex.Nu cer miss univers, Aspect fizic:prefer fete cu parul lung, nu roscata si cu ochii indragostitei si buzele fidelitatii...
Pai, imi plac blondele dar si brunetele...ador saten deschis, sa nu fie cuminti si sa se distreze(o fata din clasa plange cand i-a nota 9)vreau sa fie altruiste si sa iubeasca sincer.(Prietena mea e cu mine de 3 saptamani multumita unor raspunsuri de pe TPU.
Pai fata perfecta pntr mine ar fi... o fata desteapta, inteligenta sa stie sa se descurce cu orice. nu trebuie sa fie neaparat frumoasa dar nici urata, cam atat. ganja. farmer1911
Pai asa: buneta cu parul drept
blonda cu bucle(nu creata)
fizic:pai sa nu fie mancatoare de saorma cu detoate, sa fie supla, finuta, sa nu fie pitica(peste 1. 69).
Sa fie intelegatoare, deschisa sa poti discuta cu ea ca si cu o prietena/prieten, sa nu fie fitoasa, inteligenta, sa fie sentimentala, ambitioasa, sa nu se lase influentata de prietene si sa faca cea ce simte, sa fie sigura p ea si km atat.
Maria209 întreabă: