Corp frumos,inteligenta,diferita in sensul bun, sa iasa in evidenta, sa fie amuzanta si sa fie cat de cat desteapta
Sall. Aspect fizic? Inalte, fundul rotund, bombat, putin cracanate, si cu putina paranteza. Pieptul tare si nu prea mare. Fara par pe piept, sau pe picioare. Pa!
Un baiat trebuie sa te placa asa cum esti, buna sau rea, frumoasa sau urata, desteapta sau nu prea (te va place si cu defecte)
Am zis cu delatii.Adica sa descrieti culoare ochilor, a parului, etc.
Sunt pretentioasa
Pai mie imi plac fetela care nu sunt slabe si nici grase sa aiba acolo un(fund un sand mai mare ) sa fie frumusica la fata si sa nu fie nici prea proasta si nici prea desteapta ca apoi ii vin idei )
Imi plac fetele inalte, frumoase [satene] cu parul drept.Sa aiba corp, nu grasa.Sa aiba un comportament acceptabil sa nu-mi fie rusine sa ies cu ea in public si sa invete cat de cat [nu 10 pe linie, ca e tocilara]
Bruneta, ochii albastrii, corp sexy(sa ma atraga din prima clipa cand o vad), sa o duca mintea( si nu ma refer sa imi demonstreze teoria relativitatii, ci la faptul ca daca o las singura intr-o camera, sa nu se rataceasca).
SecretLover10 întreabă:
Maria209 întreabă: