Fete care nu incearca sa fie altceva decat sunt cu adevarat. Sa fie dragute, si... copilaroase dar nu copii
Eu unul acum am 17, dar am o mentalitate mai degraba de 20-25. Cum ziceam, prefer o fata copilaroasa, deoarece au felul lor unic de a bine dispune. Nu stiu... e ceva specific lor, si ador asta.
@bogdan. o, da! ai o mentalitate de 20-25. nici nu stii care sunt probleme acestei varste, da' in schimb tu pretinzi ca deja esti acolo! adevarul ca cei de 25 de ani vor o fata copilaroasa langa ei. uaaau!
@ daria. fetele care se ingijesc, au grija de corpul lor, care nu poarta tenesi (indiferent de cat costa, tot tenesi sunt, tot put picioarele), care nu asteapta dupa baiat sa scoata o vb ca ele sa nu se plictiseasca, sa aiba si ele ceva de vb., da' nu despre haine si telefoane... sa nu fie complexate, delasatoare, sa stie sa vb frumos indiferent de situatie (fara lingea-m-ai, facea-ti-as, si chestii de mahala)... si daca este mai inteligente decat partenerul sa nu aibe aere de superioritate fata de el cand sunt cu prietenii. detest asta! daca-l iubesti nu esti mai destept decat el! (incep sa divaghez)
(tu cum vrei sa fie el?)
tu ce fel de fata esti?
Sa fie un gen de fata care stie ce vrea sa nu se lase usor cucerita sa se tina tare asta-i farmecul dac ai tot pe pe tava nu mai e cucerire. tinetiva tare fetelor
Daria întreabă: