| GrungyCacti a întrebat:

Baieti, ce parere ati avea despre o fata care ar veni la voi sa va spuna ca ii pareti dragut, dupa care sa va ceara numarul de telefon?

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu as crede ca vorbeste serios si ca face misto de mine, asta as crede

| asdf2kpower a răspuns (pentru RAY):

Poți să ai bulan și aia chiar să te placă. Trebuie să știi să abordezi situația astfel încât dacă accepți și aia făcea mișto de tine, să poți ieși din câcat.

| RAY a răspuns (pentru asdf2kpower):

Eu nu cred in basme si in realitate

Citisem fix ieri pe reddit, pe /r/AskMen (parcă) un thread pe tema asta (povești cu tipi abordați de femei). O parte din ei au fost luați la mișto, alții nu și au acceptat și treaba a mers ok / nu au acceptat, iar după au regretat (grav). So orice e posibil.

Depinde de cum aratau si aia, nu spun sa nu vorbesti cu sexul opus, e logic ca daca te plac fetele esti frumos si isi merge bine, eu vorbesc de mine nu de alti

Man, sunt unele bunoace care se îndrăgostesc de unii urâți și fără bani. Depinde ce vede aia la tine.

Eu nu vad asa ceva, poate tu vezi

Man, orice e posibil. ca la fotbal. azi japonia era să elimine belgia.

| corbulalbrosu a răspuns:

O asemenea fata care ar manifesta atat de multa dezinvoltura, pe buna dreptate merita sa fie foarte apreciata deoarece este demna de toata admiratia. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| asdf2kpower a răspuns:

Aș fi trist pentru ea. Nu am telefon, so șansele ei tind spre 0.

| Dante30 a răspuns:

As deschide larg ochii, mi-as da doua palme sa vad daca visez sau chiar este realitate, dupa care as invita-o in oras, si as avea grija sa imi dau tot interesul sa o cunosc cat mai bine.
Mai rar se intampla asa ceva in ziua de azi, DACA se mai intampla.
*** Facebook, and I mean that, si tot social mediaul full de b *** ce ne inconjoara si ne slefuieste societatea fie ca unii vad asta sau nu.

| Helpme99 a răspuns:

As fi placut surprins. Nu multe fete fac asta. Daca mi.ar placea de ea, de ce nu?

| miksajon a răspuns:

Fată inteligentă, foarte important să ştii când să vorbeşti...

| Da5689 a răspuns:

O parere buna

| FlorinInfiniteF a răspuns:

O parere buna