O tampenie. Fetele isi risca aiurea sanatatea. Prefer o fata cu sanii naturali. Si eu prefer mai degraba sani mai micuti decat foarte mari. Fetele se tem prea mult. Ele nu inteleg ca sanii mici chiar nu sunt o problema asa mare. Daca gasesc un baiat care le plac nu o vor face pentru doua silicoane. Ar trebui sa se bucure. Mie mi se par mai frumosi sanii mai micuti.
Nu prea buna adica eu am si chiar daca nu as avea nu mias pune nu am plang mai bine cum ne-a dat doamne doamne
Lighto a răspuns:
Fetele arata mai sexy cu silicoane deci am o parere buna despre ele! e mai excitanta acea persoana si o placere sa faci sex cu ea
Aulaeuuuu frate cu ce e mai excitanta? Ca, cand o prinzi de sani sunt tari ca frastu`? Laso balta :* Naturalii is baza, nu plasticu`
Super si eu daca as avea posibilitate mi-as pune, desi nu ii am f mici tot mi-as pune
Costă mult, aduc multe avantaje, însă vin și cu ceva riscuri, așa că m-am gîndit să nu-mi mai pun.
Fetele arata mai sexy cu silicoane deci am o parere buna despre ele! e mai excitanta acea persoana si o placere sa faci sex cu ea