| Diana99624 a întrebat:

Baieti, ce parere aveti despre fetele care au putina burtica? Nu exagerat, nu grase peste masura. Normoponderale, dar cu burtica. Va deranjeaza asa mult?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Orice tipa se ingrasa dupa o varsta si va arata putin mai naspa, cui nu-i convine sa stea fara ele. Asa nu se scarbesc pe seama asta

35 răspunsuri:
| Cosmin4374755 a răspuns:

Nu conteaza aspectul fizic

| UnDiavol a răspuns:

Inima și sufletul Aia Conteza cu Adevărată crede-ma de slăbit poți slăbi nu este ceva nu poți controla regim sport sau o masa echilibrată un program alimentar este important și sport bine înțeles

| Apokales a răspuns:

Nu stiu cum sunt altii, dar prefer sa fie scheletica decat grasa.

| tzionut a răspuns:

E nu conteaza aspectul fizic. Cine zice asta ori nu a avut pana acum relatii ori e rupt de realitatea inconjuratoare. Daca nu esti atras de partenera nu esti excitat. Ce faci cand ajugi in pat si nu ti se scoala? Ii pui perna pe fata?
Acum ca sa raspund la intrebare. Daca partenerului ii place femeile putin rubensiene, e alegerea lui, dar nici el nu va fi adonis.
Majoritatea barbatilor care au grija de ei (sala, miscare, mentinerea greutatii) vor femei care sa aiba grija de ele.
Concluzie: Daca doresti un barbat cu muschi si patratele pe abdomen, puna mana si fa miscare, scapa de burta si celulita de pe fund. Daca doresti un barbat supraponderal cu care sa impartasesti mcnughetsurile, nu iti bate capul.

| whatisthis19 a răspuns:

E urât.

| RAY a răspuns (pentru tzionut):

Cața vrăjeală pe tine, ai sta tu cu una care nu te atrage fizic, minti ca să ai o imagine mai bună

| RAY a răspuns (pentru UnDiavol):

Iar cu sufletul, alta minciuna

| RAY a răspuns:

Dacă ma atrage fizicul ei și pe ea fizicul meu ar fi ok. De slăbit se poate.

| NotNamed a răspuns:

Nu. Mentalitatea conteaza. Fizicul se rezolva in 3 luni de sala.

| UnDiavol a răspuns (pentru RAY):

A-și vrea să-mi zici și in realitate asta in față happy

Ți-am explicata nu am ce discutata cu copii ca tine nu insista nu este departe Timișoara stai cuminte te rog eu frumos personală happy

Tu nu ști ce insemna sa iubești cu Adevărată da cu Adevărată din toată inima și tot sufletul să pui înainte la Absolut orice acel suflet acea inima chiar de nu vrea sa audă de existența ta tot S-o iubește cu Adevărată din toată inima și tot sufletul tău cu Adevărată și sate gândești zi și noapte cu Adevărată dacă ia e bine a mâncat a băut este stresată dacă are probleme dacă sa legată cineva de ia sau are probleme cu sănătatea sau orice altă problemă ar avea este și problema mea Absolut toate

Tu crezi ca eu Halesc toate vrăjelile și minciunile Tale care le spui tu tot ce vrei este doar atâta sex ești obsedată disperat după o Bucătă de carne și vara trecut ți-am zis ți-am explicata nu este normal așa ceva las-o mai moale de atunci mi-am dat semă cine ești cu Adevărată poți fi inteligent cât vrei poți fi bogată cât vrei dacă nu ai inima și sufletul nu ai nimic ce Conteza cu Adevărat este sufletul și inima pentru mine Atâta tot Nu inteligentă la om im nici bani din buzunar dacă are suflet și inima cu Adevărată acel om acea fința acel suflet acea inima eu îmi dau Absolut totul pentru ia numai pentru ia tot restul vieți mele sunt in spatele ei fericirea ei este Absolut totul pentru mine siguranța ei este Absolut totul pentru mine sănătatea ei este Absolut totul pentru mine

te rog eu frumos personal nu-mi mai menționa numele nu ma Bagă in semă ți-am explicata și atunci nu am treaba cu copii obsedați după o bucata de carne nu-mi mai menține nici numele mi-l patezi stai cuminte te rog frumos

| Paul754880338 a răspuns:

Exista doua raspunsuri clare la intrebarea ta. Unul politicos si curtenitor, altul transant, nu tocmai placut cand il citesti dar adevarat. Daca cauti o scuza pentru burtica ta si mai vrei un motiv pentru a amana inceputul unui program, dieta etc, vei prefera raspunsul politicos. Daca vrei o motivatie atunci al doilea raspuns este mai bun. Felul in care te ingrijesti tu pe tine, denota felul in care poti aprecia si pe cel de langa tine. Aici toleranta este mica, dar intrebarea este cum vei arata peste 10 ani.

Omule tu aberezi mult

| tzionut a răspuns (pentru RAY):

Ai citit macar raspunsul meu? Din ceea ce scrii nu prea pare.

| RAY a răspuns (pentru tzionut):

Mam grăbit.

Stai cuminte vedeți treaba ta

Nu voi sta niciodată, când citesc asemenea tampeni ca sufletul contează și fizicul nu, nu consider femeia o bucata de carne, eu cred în iubire, cred în egalitate sexuala, cum sa stai cu cineva fără de care nu simți nimic? Am destule amice care spun la fel și amici

Treaba ta

| LPCTSTR a răspuns:

Zi-i burta, nu "burtica", ca nu mai exista crieteriu de diferentiere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-ar deranja acest aspect, ai de ce sa apuci laughing

| ContInchis7 a răspuns (pentru UnDiavol):

La tine ipocrizia ajunge fundul oceanului și înapoi de 2 ori
Degeaba faci pomelnic, daca tu te porți diferit de ce spui
Ray măcar e sincer

| UnDiavol a răspuns (pentru ContInchis7):

Nu știu ce ai eu nu ma cert cu tine din cauza lui nu am treaba

sincer? Dacă asa crezi tu așa sa fie

Pai nu cred, asta e realitatea

| Legion7X a răspuns:

Cu puțină burtică Nu. Plăcută și drăgastoasă să fie. Mai pot fi și slabe și totodată dezagreabile.winking

Nu ma cert cu tine ți-am zis ce aveam de spus cu Adevărată treba ta in cine te încrezi

Vorbind de realitate concretă, nu povești fictive create de propria imaginație
Nu tin cu Ray, nu țin cu nimeni, dar omul vorbești la dreapt
Faptele sunt cele care dovedesc realitatea, cuvintele sunt povești pentru propriul orgoliul
Și asta nu e cearta, doar îți reflectam realitatea că pe viitor sa nu mai consider că iubești pe cineva daca scrii romane și faptele sunt altele
Consider responsabilitatea mea sa te trezesc la realitate și să nu îți mai bați joc și de alte fete...

Eu numi mi-am bătut joc de nimeni și nici numi bat joc de nimeni nu știu ce ai ți-am explicat eu spun ce simt ce este cu Adevărată ce am trăit cu Adevărată nu vreau sama cert cu tine nici nu oblig pe nimeni sama Creadă eu spun doar ce simt cem am trăit cu Adevărată atâta tot
treba ta ce ai tu cu rai nu ma implic treba voastră ți-am zis totul in realitate eu nu te pot obliga sama crezi nu este normla tu nu Vezi Adevărul ce pot face eu? Nimic eu spun ce simt cu Adevărată ce am trăit cu Adevărată atâta tot tu consideri totul fals si povești și nu mai știu ce de ce sate contrazic am obosit sa fac asta recunosc am obosit lăsam sa cum sunt eu in pace dacă nu vezi Adevărată nu te lasă orbita de furie și de ură nici nu știu de unde Vin toate astea ți-am zis in fata in realitate totul Absolut totul nu mai am ce pot face dacă tu nu vezi Adevărul și nici sama cet cu tine sau sate contrazic nu vreau te las așa cum crezi tu ca e bine pentru tine ai văzut ți-am respecta decizia

Iar faza cu bat jocora vorbește proști sti bine asta nu mai vreau sama cert cu tine ți-am explicata ți-am spus totul in fata in realitate

| Sofer a răspuns:

E inevitabil asta. Dacă nu ai stil de viață sănătos și sa faci sport sa îți păstrezi corpul tonifiat. Puțină burtă nu mă deranjează.

| Diana99624 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Stiu ca preferintele difera. Aici ma adresam in special celor care nu pun asa mult accent pe masa musculara. Evident ca un baiat care este pachet de muschi, ar prefera la fel. Dar am vazut si exceptii. Toate vatiantele de combinatii. Si cum am spus si in intrebare, nu ma refer la burta care da pe dinafara. Sau la fete care se indoapta cu Mc si alte prostii. O persoana obisnuita, care merge la munca, face activitate fizica atata cat se poate, prin oras in special si manaca normal, nici vegana, nici doar pe prajeli.

| Diana99624 explică (pentru tzionut):

Nu se pune problema de exces de Mc si alte obiceiuri ale supraponderalilor. Chiar am folosit cuvantul "normoponderal". Dar orice persoana care nu face sala regulat si nu manaca dupa un regim strict, are putina burta. Nu cred ca toti barbatii merg la sala si sunt plini de muschi. Ma refer la cei care duc o viata obisnuita. Nici grasi, dar nici super tonifiati, care manaca o mancare obisnuita, gatita sau uneori fac o exceptie si iau o masa si in oras. La fel si in cazul fetei.

| UnDiavol a răspuns (pentru Diana99624):

Diana inima și sufletul nu te lua după iei poți slabi nu este ceva ce nu poți schimba mergi la sala un program alimetar și Aia e nu pune la suflet nici la inima lăsai ca nu știe ce este inima și sufletul ia orbit răul din iei nu văd nimic decât rău și ură lăsai așa cum sunt nu pune la inima și suflet o zi buna ai grija de tine