Fata / baiat nu conteaza ce e, odata ce inseala din punctul meu de vedere nu mai merita nicio sansa
Dacă tot ai iubit acea persoană, bunăvoiește să-i spui că ai găsit pe altcineva.
Pfff 4 ani, mda urmeaza o despartire clar, dar dupa 4 ani de relatie cred ca mai simti ceva si poate in timp te impaci, dar pe moment si cel putin o luna dupa sa nu o mai vad ))
Depinde de situatie si de sentimentele fata de acea persoana.depinde si din ce motiv a facut pasul asta. Sunt multe intrebari la care trebuie sa iti raspunzi tie insuti sa stii daca ii oferi sau nu o a doua sansa.Deci 4 ani a fost totul ok si apoi ma inselat.Inseamna ca am gresit eu undeva de a facut pasul asta. poate am neglijat-o.Sunt multe chestii care trebuie sa le iei in considerare parerea mea.
Nu. Aş crede că e o târfă şi aş lăsa-o instant. Nu cer multe dintr-o relaţie, dar fidelitatea e unul dintre acele puţine lucruri pe care le cer. Nu am obiceiul să vreau de la alţii ce nu pot oferi chiar eu. Aştept doar reciprocitate. Cum eu nu înşel, aştept acelaşi lucru de la parteneră.
Da exista femeie care sa nu insele? nu am nici o parere prost e barbatul care crede in femeie si isi merita soarta, daca mergi pe un pod cu gauri cine e de vina daca cazi? podul? sau tu ca esti bolovan?
De iertat trebuie s-o ierti; restul ramane la alegera fiecaruia. Daca parerea de rau a ei este cu adevarat sincera, si daca tu dovedesti ca o iubesti, atunci iertarea va fi deplina si va veti iubi chiar mai mult decat inainte. Numai sa va temeti de Domnul daca vreti ca relatia voastra sa fie binecuvantata.
Nu esti normal/a. "si va veti iubi chiar mai mult decat inainte." daca il iubea nu il mai inseala, si o maimuta si-ar da seama.
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul." (1Corinteni.13:4,7)
Numai cand vom cunoaste cat de mult ne-a iubit Dumnezeu pe noi, numai atunci vom putea iubi si noi ca El. Fara Dumnezeu noi nu putem sa iertam pe deplin.
E imposibil ca o fată să mă înșele din două motive:
1. Știu s-o fac să stea lângă mine.
2. Mă cam pricep să le-aleg.
(Sper)
Imi place de tine ma.Tu esti optimist chiar daca adevarul e altul.Dar foarte urat din partea mea sa iti distrug visele.
Lasă-mă să zbor liniștit
În secunda în care as afla ca m-a înșelat as scoate pumnalu' și i-as face buzunare!