Poi ala care o ia la misto si isi bate joc de ea acel baiat nu gandeste, iar daca gandeste si nu are pe nimeni accepta si incearca sa vada partea frumoasa a relatiei, zic eu s-ar putea gandi asa uite o fata care ma iubeste pentru cea ce sunt eu, vede bunatatea mea.
Sincer eu am avut o relatie de 2 ani cu o fata care m-a cautat ea pe mine fara sa ne cunoastem prea mult doar la o partida de tenis unde eram eu tata ea si pretenul ei (inginer la tata la servici). Si uite asa am avut o relatie de 2 ani
Daca ea isi caut "ursitul" :hmmmm e cam complicat pentru ca baietii trebuie sa 'alerge' dupa fete' nu viceversa.Degeaba simte ea o atractie pentru acel baiat daca el nu ii raspunde cu aceleasi sentimente.Si in legatura cu "va bateti joc". de ce sa isi bata joc? si ea e suflet? mai bine ii spune clar ca nu poate fi ceva intre ei pentru ca el nu simte acelasi lucru pentru ea si gata! take care!
Eu nu sunt baiat, dar cred ca-ti pot da si eu un sfat bun:Baietii au orgoliul lor barbatesc. Daca vrei tu sa faci primul pas intr-o relatie, fa-o atunci cand el e singur, altfel o sa rada si el si persoanele din jurul lui, chiar daca nu simte nevoia sa rada si sa te faca de ras si chiar vrea sa fiti impreuna.Doar nu te astepti sa se dea baiatul sensibil langa prietenii lui.Altfel se va face el de ras.Crede-ma si eu sunt intr-un fel de situatie ca asta, dar eu nu prind niciodata baiatul singur.Pacat.Oricum,nu e nimic in neregula daca faci tu primul pas
Mult Succes!