Eu prefer femeile cu sani frumosi, nu neaparat mari, .sa se armonizeze cu restul corpului Sanii frumosi nu sunt cei mai mari, de multe ori niste sani mai mici sunt mult mai frumosi, estetici si atragatori decat unii f mari si disproportionali cu restul corpului.
Cred ca prefera femeile cu sanii medii, dar frumosi.Nici mici nici exagerati de mari.Sanii mici nici mie nu-mi plac, da' pai unui barbat! Ce fac cu ei? Se bucura
Ce faceti cu ei (sanii mari)?
Daca e afacerist cu siguranta va deschide o laptarie
Da e normal ca o fata frumoasa sa aiba sinii mari, rotunzi {ma rog cum a fost dat de la Dumnezeu, nu poti schimba}. Dar fiecare femeie se naste cu frumusetea ei, cu natura ei.Eu de pilda nu dau maximum atentie la sinii prietenei, sunt asa cum sunt{doar no sa-i spun sa-si puna silicoane}, daca iubesti o fata, o accepti asa cum este.
Asta cam este ceam avut de spus pa,, alexam,,
Pentru mine sânii mari sunt estetici, buni de privit şi... cam atât. Dar mai practici sunt cei de dimensiuni normale Dimensiunea normală la mine fiind palma Şi nu vă gândiţi că am palme imense
Poi mie imi place femeia cu sanii frumosi, pai ce sa fac cu ei? asa e bine sa aiba o fata sa arate bine
VampireDeea144 întreabă: