| buburuza_1564 a întrebat:

Baieti ce trebuie sa aiba o fata ca sa va cucereasca...

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| fazu a răspuns:

Tzatze si cur

| Picasso a răspuns:

E dificil aici! noi de obicei ne uitam la ce e moale big grin, cateodata mai vedem si in ceata si vedem decat fundul si pieptul big grin,km asta se vede prin ceata restul,piano pianobig grin Voua nu va trebuie km muult decat ce am specificat! acum depinde maj baietzilor km asta vad la o fata,nu va trebuie replici sau etc,sa va credeti cu nasul pe sus etc,genul de pitzisi daca estimai baietzoasa de fel o sa observi repede cum reactioneaza "masculii feroce"laughing si km ce vor(tooti vor cam acelasi lucru"dar pana acolo depide de voi,si mai departe la fel. fiecare fata e speciala in felul ei, eu as prefera o tipa "angelica" ce se lasa greu, nu usor de manevrat! laughing in nici-un caz sa fie cuminte laughing, restul vine de la sine! fiecare cu parerea lui!

| Renard a răspuns:

O domnişoară pentru a cuceri nu trebuie să urmeze nici un fel de regulă decât...(dă-mi voie să mă folosesc persoana a doua) să zâmbeşti atunci când îl vezi pentru că eşti singura care îl poate cuceri aşa, să îl priveşti în ochi atunci când îi e teamă să o mai facă pentru că eşti mai frumoasă decât orice contopire a unui zâmbet şi privire. Să nu uiţi că eşti unică prin tot ceea ce însemni. Să crezi în tine pentru că aşa îşi va da seama că porţi aripi...
p.s. scuză-mă că am încercat să te imaginez

Răspuns utilizator avertizat
| bau0217 a răspuns:

Inafara de corp trebuie sa stie sa poarte o conversatie care sa nu fie numai din cmf cmz, sa stie sa te asculte si pe tine, sa rada la glumele tale, sa nu fie baietoasa, sa nu se dea la inca 10 in timp ce se da la unul (daca se da), sa nu aibe reputatia ca e "curva", sa aiba ceva ce nicio fata nu mai are (nu ma refer la ceva fizic), sa nu fie prea fitoasa, sa fie ingrijita si cam atatbig grin

| Dennys1521 a răspuns:

In primul rand.sa nu fie pitipoance
cu capul pe umeri
inteligente
si sa aiba corp
adica sani frumosi cur etc...stii tulaughing

| aftermath a răspuns:

Un blowjob

| Bubisharbas a răspuns:

Trebuie sa aiba mereu chef sa faca o clantza.