In primul. rand. sa fie frumoasa. sa aiba tate. cur. si sa nu fie speriata In al 2-lea rand. sa nu fie corigenta. repetenta. ( Proasta) si sa nu se comporte urat (jicniri. si din alea )
Vacutza cea mai mare tarfa din cartier esti cred ca te-ai futu de la 7 ani hai taci dracu dastais sperma pe bot
ALy,macar eu nu am un vocabular infect ca tine, si controleaza-ti vocabularul asta infect ca nu ma impresionezi cu nimic plus ca pun ce intrebari vreau, daca nu iti comvine nu mai intra si raspunde
P.S :ma pi* pe parerea ta
In general aspectul fizic, adica sanii, funduletul, sa fie frumusica, pe unii culoarea parului, culoarea ochilor, si sa nu te manance de bani. fundita?
Sincer eu am un verisor de 18 ani si eu am 11 ani, iar el tot face sex cu mine si m-am saturat.Mama m-i-a zis ca sa stau cu el in apartamentul lui ca tata a murit si mama e plecata in Italia.Dar el tot face sex cu mine.Nu-mi da pace.Cred ca e nebun.Deci pe baieti ii atrage foarte mult sexul si cred ca si abuzul
Fato.cred ca suferi de vreo boala.deci ai pus la intrebariiii si cred ca 97% sunt gen:baietilor? tu ke crezi ki.ar atrage mai mt pe baieti? cur si tsatse.j dupa aia restul:*
anonim_4396 întreabă: