| VacutzaRoscata a întrebat:

Baieti, ce va atrage cel mai mult la o fata?
funda love struck

Răspuns Câştigător
| deluXxe a răspuns:

In primul. rand. sa fie frumoasa. sa aiba tate. cur. si sa nu fie speriata tongue In al 2-lea rand. sa nu fie corigenta. repetenta. ( Proasta) si sa nu se comporte urat (jicniri. si din alea ) big grin

9 răspunsuri:
| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Vacutza rolling on the floor cea mai mare tarfa din cartier esti cred ca te-ai futu de la 7 anirolling on the floor hai taci dracu dastais sperma pe bot

| VacutzaRoscata explică:

ALy,macar eu nu am un vocabular infect ca tine, si controleaza-ti vocabularul asta infect ca nu ma impresionezi cu nimic plus ca pun ce intrebari vreau, daca nu iti comvine nu mai intra si raspunde
P.S :ma pi* pe parerea ta oh go on

| Pysu a răspuns:

In general aspectul fizic, adica sanii, funduletul, sa fie frumusica, pe unii culoarea parului, culoarea ochilor, si sa nu te manance de banibig grin. fundita?batting eyelashes

| Marcelino a răspuns:

Bodylanguage

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Isteata frumusica si sa nu imi coleasca bancomatulaughing

| BlackAngel a răspuns:

Pe mine sincer caracterul happy

| ByankaLyana a răspuns:

Sincer eu am un verisor de 18 ani si eu am 11 ani, iar el tot face sex cu mine si m-am saturat.Mama m-i-a zis ca sa stau cu el in apartamentul lui ca tata a murit si mama e plecata in Italia.Dar el tot face sex cu mine.Nu-mi da pace.Cred ca e nebun.Deci pe baieti ii atrage foarte mult sexul si cred ca si abuzul

| AnnAMarya7597 a răspuns:

Fato.cred ca suferi de vreo boala.deci ai pus la intrebariiii si cred ca 97% sunt gen:baietilor? tu ke crezi ki.ar atrage mai mt pe baieti? cur si tsatse.j dupa aia restul:*

| Sebano13 a răspuns:

Fund,Tzate,fata laughing

Întrebări similare