| VacutzaRoscata a întrebat:

Baieti, ce va face sa va excitati foarte tare?
hai, raspunde-ti fara inhibitii love struck si funda

10 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Puțin sex oral, făcut de femeie excită cel mai tare, în cel mai scurt timp și când a ajuns la la dimensiunile optime, îi pui un prezervativ și "călare pe inamic".

| MMihai a răspuns:

VacutzaPoartaTanga numai întrebări legate se sex, știe să pună?
Sau oricum, am văzut că te preocupă teribil de mult, subiectul sex, că nu m-am obosit, să citesc, ce întrebări ai pus!
Tu câți ani ai, în realitate?

| answer a răspuns:

Daca de la 11 ani te gandesti la minunatii de-astea, iti prevad un viitor "stralucit". Ai 11 ani dar corect nu te-ar interesa sa stii sa scrii, dar vrei sa devii doctor docil in sex. Bravo! Mama nu ai sa te mai verifice din cand in cand? nu de alta, dar cu prea multa libertate ii duci plodul acasa maine poimaine!

| VacutzaRoscata explică:

Mihai,daca nu iti comvine nu mai citi si am unsprezece ani love struck

| chelie91ptm a răspuns:

Sa se frece de noi, mai ales cu funduletul. Binenteles, si in zonele erogene ale barbatilor, poate ca le stii care sunt. Sexul excita cel mai rau, si sexul oral la fel, si el excita destul de bine. Chiar si masajul erotic. Daca vrei sa exciti un barbat, lasa-l sa te... putin la fundulet.batting eyelashes laughing

| chelie91ptm a răspuns:

Daca ai intrebat asta ca sa iti faci iubitul sa se simta bine, fa cum am zis mai sus, atunci dragostea e si mai mare si el prinde si mai mare drag de tine.

| ombladon a răspuns:

Ne excita vacile care poarta tanga laughing

| TRN a răspuns:

Pe mine lesbienele ma exita cel mai tare

| ღAstaMicaღ a răspuns:

Mai tu la 11 ani te gandesti la ce ii excita pe baieti? wow ...nu te judec dar totusi mi se pare cam ciudatlaughing

| zozozozol a răspuns:

Nu sunt baiat dar stiu ca suptul penisului ii excita taree

Întrebări similare