Depinde de starea mea de spirit, poate vb de cimitire,lumarari, exorzizari, soacramea, daca ma va costa mult daca continui relatia, vb lucruri serioase cu ea mereu
Nu ca mi-ar placea sa vorbesc, ci pentru ca trebuie, in general abureli din orice domeniu. nu cred ca vorbitul e ceea ce astept de la o fata, sau ce imi face placere...
Dupa ce vorbesc cu ea si vad ce ii place, ce nu-i place, incep sa o alint cat mai mult , asa e in cazul meu, altii fac alte lucruri . O alint, ma plimb cu ea, si sigur daca iesi undeva la plimbare sigur vin multe subiecte de discutat
Deci dupa cum ar spune muuulte fete, noua ne place sa discutam numai despre sex si sex si iar sex! Si NU nu este adevarat!
Daca un baiat vrea sa vorbeasca cu o fata nu incepe discutia si nici nu o termina cu limbaj porcos si subiecte despre sex (depinde de situatie la sex )
Deci cand un baiat discuta cu o fata intrebarile si raspunsurile date de ei sunt spontane. Ca doar un baiat nu e nebun ca planifice intrebarile din inainte, e imposibil! Cum vine asta :'' deci la ora 15:20 si 30 sec o voi intreba daca are iubit iar ea va raspunda garantat ca nu ''
Deci totul este spontan! Ca doar nu o sa intrebi o fata ceva gen ''Auzi, nu stii cum sa imi reglez carburatorul de la masina?''
Sper ca te-am ajutat
Aaa da. Si nu exista ceva ce sa ''NE'' placa. Difera de la baiat la baiat. Daca unui baiat ii place sa zicem iaurtul, e posibil ca alt baiat sa dispretuiasca iaurtul
Sper ca te-am ajutat!
Depinde si de baiat nu toti prefera aceleas subiecte. Dar vezi tu, odata ce ati epuizat toate subiectele sa zic asa, o sa intervina monotonia si e foarte nasol. Vorbiti despre pasiuni,( ce iti place sa faci in viitor) Dar el trebuie sa stie chestiile astea ... Ai vorbit cu el despre chestii intime? Nu stiu ce ati vorbit ca sa va dau ideii in continuare. Baietilor le place sportul, sa faca sport senzatiile tari, (majoritatea) despre motoare... Gasiti voi ceva!
La mine nu e problema de asta, imi vin ideeile pe moment! fi relaxata cand vorbesti ca nu are ce sa se intample