| PisicutaaMica a întrebat:

Baieti cum ar trebui sa arate o fara super buna?

Răspuns Câştigător
| Memecy a răspuns:

Sincer sa fie frumoasa la fata in primul rand (daca ii alba ca abanosul in interior ii egala cu 0 ) sa nu injure, sa nu fie vulgara, sa fie iubitoare
si amu sa aiba ce trebuie sa aiba orice fata happy

| PisicutaaMica explică (pentru Memecy):

Mersi de raspuns :*

| Memecy a răspuns (pentru PisicutaaMica):

Placerea e de partea mea :*

10 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

O fata super buna ar trebui sa arate machiata ( dar nu exagerat ), cu parul aranjat frumos, dat cu fixativ, slabuta sau silueta potrivita, formele ei nu conteaza atata timp cat nu are grasime pe ea, zambareata mereu cu o dantura stralucitoare. Dar bineinteles, acestea sunt lucruri superficiale, eu unul nu ma uit dupa asemenea lucruri, eu doar ti-am raspuns la intrebare.
Baietii in general la astea se uita, cand da de o fata care le place, mai intai exista atractie fizica, ca la oricare relatie, dar faza este ca doar atractie fizica va ramane, mai rar se intampla sa apara si atractie sufleteasca. Majoritatea baietilor au uitat ce conteaza cu adevarat pe lumea aceasta, ca frumusetea nu este cea mai importanta si nu arata cine esti cu adevarat, si ca daca o fata e frumoasa fizic asta nu inseamna ca este si frumoasa la suflet. Frumusetea este trecatoare draga mea, aceste corpuri ale noastre vor pati multe lucruri neplacute, se vor usca si in cele din urma, vor disparea! Doar sufletul ni-l ramane, de ce sa ne uitam ce-i la suprafata acum, chiar daca suntem tineri? De ce sa refuzam sa cunoastem persoana respectiva sufleteste, sa fim alaturi de ea mereu, s-o iubim si sa ni se intoarca acea iubire gingasa, facandu-ne cel mai fericit. Ne pierdem timpul daca ne uitam doar dupa fizic acum, ne vom trezi dupa aceea la 40 de ani singuri, cu tineretea pierduta, timpul pierdut si multe regrete, nefiind nimeni alaturi de noi care sa ne faca sa zambim.
Pe mine in general ma intereseaza ca fata sa fie inteligenta, amuzanta ( doar cand are chef desigur ), pasionala, nobila, intelegatoare, amabila, deci in concluzie: SUFLETEASCA!
Scuze de "teorii" si de raspunsul meu lung, sper doar sa intelegi ce vreau sa spun.

| ghineanamaria a răspuns (pentru Komododragosh):

M-ai emotionat...Sincer,nu credeam ca mai exista baieti pentru care conteaza sufletul unei fete.In general cei care se uita la fete bune vor sex.:-

| Komododragosh a răspuns (pentru ghineanamaria):

Exista draga mea, trebuie doar sa stii unde sa cauti si sa vezi dincolo de vorbele lor dulci dar posibil false.
Din pacate ai dreptate, intotdeauna fetele bune n-au parte de ceea ce isi doresc si merita, asta a patit o fata de care eu m-am indragostit, dar din pacate nu a putut sa ma perceapa mai mult ca pe un prieten. Si sper ca nici tu nu esti una dintre acele fete nefericite.
Imi pare bine ca esti de acord cu ceea ce zic, pur si simplu eu consider ca asta e cel mai corect mod de a gandi si de a te comporta, caci absolut nimic nu se compara cu dragostea adevarata!

Chiar sunt una dintre acele fete nefericite.Nefericita pentru ca vad in jurul meu numai persoane care vor placeri ca sa nu incep sa ii jignesc acum facandu-i obsedati.Nu cred ca o sa gasesc pe cineva care sa iubeasca.Deja mi-am pierdut speranta si pentru ca m-am saturat sa mai fiu luata de proasta,din fata sensibila o sa devin si eu ca ceilalti pentru ca m-am saturat ca eu, intotdeauna, sa fiu cea care sufera dupa persoana iubita ce nu a stiu sa aprecieze iubirea mea.

Chiar imi pare foarte rau ca am presupus corect crying. Se pare ca ai o personalitate grozava si un suflet minunat, nu meriti sa fii tratata astfel sad. Nu-ti pierde speranta draga mea, te inteleg ca esti satula de astfel de oameni, de "obsedati", dar crede-ma ca exista si baieti unici, lumea nu-i chiar asa de mica precum credem noi, trebuie doar sa deschidem ochii, sa gandim si sa privim dincolo de limite si granite.
In ciuda lucrurilor rele care ti s-au intamplat ai ramas la fel, ceea ce te face deosebita si unica, asa ca de ce sa te lasi influentata si sa te schimbi in rau? Baiatul care ti-e sortit te va iubi asa cum esti tu, nu asa cum ai vrea tu sa devii. Cei care si-au batut joc de tine nu au stiut cum sa te aprecieze la adevarata ta valoare, refuzand sa te vada cum esti tu cu adevarat. Aceasta fata de care ti-am zis adineauri ( de care eu m-am indragostit ), este deosebit de frumoasa si e vruta de multi baieti, dar eu nu am vrut-o pentru sex, am vrut-o pentru felul ei de a fi, ca am simtit eu ca e deosebita si am avut dreptate. De aceea am si fost prieteni extraordinari si ne vorbeam zilnic si cu orele intregi. Mi-a spus ca ce-i place la mine este ca a observat la mine ca nu sunt vreun obsedat sexual, ca eu chiar pun pret pe sufletul si personalitatea fetei.
Dar din pacate nu a fost sa fie, sa fiu impreuna cu ea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma dau batut, sa nu mai caut fata potrivita mie, fata care sa ma faca sa mai simt acel "zvac" in inima mea. Si eu am incercat cu o gramada de fete si am pierdut foarte mult, mai ales bani, dar inca mai sper draga mea, nu ma dau batut si nici nu ma schimb, sa devin vreun punker sau vreun shmeker ca sa cuceresc o fata, si la fel si tu draga mea. Ramai asa cum esti tu, caci esti unica si minunata si cu siguranta vei fi foarte iubita de baiatul care iti este sortit si nici n-ai sa mai stii ce o sa faci cu atata fericire!

Asa se intampla mereu cu noi.Persoanele care sunt sufletiste si iubesc cu adevarat sunt mereu date la o parte.Nimeni nu stiu cum sunt eu de fapt.Nimeni nu ma intelege.Nici cei cu care am fost nu m-au inteles dar nu vreau acum sa spun aberatii despre viata mea neimportanta.Ai foarte multa dreptate si iti multumesc pentru tot ce mi-ai sps.Scz...ma emotionez repede.:-

Daca eram admin, iti blocam contul doar pentru faptul ca ai zis ca viata ta e neimportanta. Nu te mai desconsidera asa doar pentru faptul ca niste oameni ignoranti nu au stiut sa te aprecieze! Cei care nu te inteleg gandesc limitat, nevazand sau refuzand sa vada lucrurile care chiar conteaza! Avand o personalitate asa de frumoasa si minunata este deseori inteleasa gresit, deoarece este unica! Pe ziua de azi, oamenii imita gandirea de la alti oameni care considera ei ca sunt fericiti. Au concpetii si principii care nu sunt tocmai drepte si morale, dar din pacate sunt predominante in societatea noastra. Faptul ca nu ne lasam influentati de asemenea ganduri e de admirat, inclusiv tu draga mea. In ciuda faptului ca nu ai fost inteleasa, chiar si de iubitii tai, tu nu te-ai schimbat, asta arata cat de puternica esti tu de fapt si cat de minunata esti pe interior! Este de admirat, si doar oamenii care-ti sunt dragi vor vedea pe "adevaratul tu", adevarata fata sufletista care are de oferit foarte multe doar daca este ascultata! Ignora insultele si aminteste-ti mereu complimentele de la oamenii care chiar merita!
Nu exista aberatii cand este vorba despre viata ta, si ba este foarte importanta viata ta, atat pentru tine cat si pentru oamenii care tin cu adevarat la tine. Baiatul care iti este sortit va putea sa priveasca dincolo de aspect fizic, va putea sa te vada pe tine, personalitatea ta, inima ta, sufletul tau si te va gasi de-a dreptul extraordinara! Defectele le va vedea ca pe niste fleacuri, iar calitatile le va vedea de 100 de ori mai frumoase. Nu te schimba pentru nimeni si nimica in lume, esti apreciata si iubita exact asa cum esti tu, si este modul cel mai corect de a fi!
Eu iti multumesc si imi face cea mai mare placere sa vorbesc cu asemenea oameni frumosi la suflet!

| PisicutaaMica explică:

Fata*