Pai nimeni nu e perfect pentru toti. Punturile de vedere sunt diferite dar baiatul perfect pentru mine:
Fizic: sa fie mai inalt ca mine,ingrijit,sportiv,piele lejer mai inchisa,brunet,ochii indiferent pentru ca ma intereseaza mai mult felul in care priveste nu culoarea.
Caracter: Sensibil,surprinzator,cu imaginatie,amuzant,destul de matur,sincer,dulce,sa ii placa sa faca mici gesturi,gelos dar nu posesiv,sa nu bea, sa nu fie violent si sa aiba o mentalitate deschisa.
Extra: Ar fii ideal sa iubeasca animalele in special pisicii, sa aiba un tatuaj pe gat sa ii placa muzica rock si rap si sa stie sa sune chitara :X
Buna!
Baiatul "perfect" pai in primul rand sa fie inteligent(nu sa am langa mine o leguma),sa se poarte frumos cu mine, sa nu fie prefacut cu mine si cu restul, sa nu fie prea indiferent si sa nu renunte la ceva din cauza orgoliului! Nu-mi trebuie langa mine un print dar sa mi se para mie dragut si e suficient.Imi plac bruneti si uneori blonzi roscati niciodata.La ochi nu am preferinte caprui, verzi, albastri chiar nu conteaza!...pe scurt cam atat.
~Peace~
In cazul meu nu treabuie sa se incadreze in anumite standarde.mai ales legate de aspectul fizic.trebuie sa-mi placa mie si atat, sa aiba acel ceva.singurul lucru pe care il pretind e sinceritatea si daca exista sinceritate si respect nu e nicio problema.
Baiatu` perfect.
cu siguranta blond cu ochi albastrii/verzi
mai inalt dct mine
shmekerash:X
gen un adonis) sa fie frumm ce sa mai
si sa stie sa iubeasca ce ***
cristinica20025 întreabă:
Mnup întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: