| liliana77any a întrebat:

Baieti cum arata pentru voi fata ideala?
Inaltime si aspect fizic.

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Nu exista inaltime ideala sau aspect fizic ideal.
Exista o infinitate de variabile: poate fi mai inalta sau mai scunda, dar nu exagerat de scunda in comparatie cu mine; nu trebuie sa aiba kilograme in plus si nu trebuie sa aiba fundul mare; nu trebuie sa fie tunsa scurt si nu trebuie sa aiba parul cret; nu trebuie sa aiba nasul mare, borcanat, coroiat sau acvilin; nu trebuie sa fie botoasa si categoric nu trebuie sa aiba buzele injectate cu acid hialuronic (sau altceva). In rest, the sky is the limit.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru wildthing):

Atatia de "trebuie" si "nu trebuie"! Clar nu ai fost indragostit vreodata!
Cand o sa te loveasca sageata lui Cupidon, n-ai sa mai vezi nici un defect! laughing
Dragostea e oarba, e un adevar.

| wildthing a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Intrebarea facea referire la fata (femeia) ideala, iar cum aceasta nu exista, am facut o insiruire de cerinte pe care le-as avea ca macar sa se poata apropia de ideal (idealul meu). La o adica, confruntat fiind cu a face o alegere realista, peste unele dintre acele "nu trebuie" pot sa trec, iar peste altele nu pot nici in ruptul capului.
Am fost indragostit, chiar de mai multe ori, dar nu am avut niciodata sansa/satisfactia de a fi cu vreuna dintre acele tipe. Ce-i drept, acum sunt absolut sigur ca nu ma mai pot indragosti vreodata, pentru ca au mai trecut anii peste mine, am mai deschis ochii, am mai aflat cate una alta despre femeie si mi-am dat seama ca nu merita sa-i incredintez sufletul...pentru ca e oricand dispusa sa mi-l calce in picioare pentru o oportunitate financiara mai buna, desi ma iubeste "enorm". Astfel, ma adaptez la mediu si tot ce conteaza e un fizic placut fara nici o implicare emotionala...cat timp imi voi mai permite, iar cand nu, aia e, ma las de sportul asta si ma cufund in linistea singuratatii.winking

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru wildthing):

Stiam ca minti... Cand scriai la alta intrebare ca te dedici in totalitate femeii iubite happy

| wildthing a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Unde-i minciuna? Daca as fi impreuna cu o femeie pe care o iubesc, m-as dedica in totalitate ei. Problema este ca nu voi fi niciodata cu o femeie pe care o iubesc, pentru ca nu ma voi mai indragosti niciodata.winking

14 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Inaltimea nu ma intereseaza dar prefer un aspect fizic sportiv, mai ales ca si eu fac sport am face amandoi impreuna, slabe sanse dar imi place sa visez laughing, dar e doar o preferinta nu o pretentie batuta in cuie, in ultima mea relatie era mica si grasuta, nu m-a deranjat.

Răspuns utilizator avertizat
| DonJuan50 a răspuns:

Întreabă toți bărbații cum arată femeia ideală, iar răspunsurile vor fi egale cu numărul de bărbați pe care îi întrebi.
Cei care au idealuri despre cum ar trebui să arate o fată ideală, sunt de obicei singuri.

| ceatarnasorinel33 a răspuns:

Sa fie vie (optional)