| vεηiη a întrebat:

Baieti, cum arata pentru voi fata perfecta?
Cum v-ar place sa fie prietena voastra?
Ca infatisare dar ca si comportament. (caracter, imbracaminte, apetit sexual, culoarea parului, a ochilor) Uimiti-ma!
Fiti sinceri!

Acord funda, la cel mai interesant raspuns. kiss

6 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Cum ziceau, fata perfecta nu exista pe lumea asta.Toti avem cate un defect,indiferent care ar fi.Mi-ar placea sa fie o fata cu capul pe umeri,sa stie ce vrea de la viata, inimoasa, si altele.Ca infatisare nici prea grasa nici prea slaba(moderata),caracterul sa fie unul ne-rebel,sa se imbrace cat de cat,la apetit sa nu guste din samanta fiecaruia, sa fie bruneta(blondele ma streseaza), iar ochii nu conteaza.Per principiu sa fie o fata bine crescuta.

| Gabryel98 a răspuns:

Caracter:glumeata,finuta,intelegatoare,desteapta,indrazneata
imbracaminte:bluze/tricouri decoltate si mulate,fuste,blugi,rochii
apetit sexual(no comment),culoare parului(nu conteaza), par lung de preferat, culoarea ochilor nu conteaza

| dudu13 a răspuns:

Pai...bruneta, ochi verzi,nici slaba dar nici ditamai animalu`laughing sa fie draguta, sa fie o fire comunicativa, sa aiba simtul umorului si sa ma iubeasca. Punct!

| spiNN a răspuns:

De obicei ne uitam la aspect prima data. sa fie sexy, sani potriviti, apoi sa fie frumusica la fata, pentru mine culoarea parului si a ochilor nu conteaza, fiecarei fete i se potriveste o anumita culoare a parului respectiv a ochilor.
Imbracaminte...aici nu stiu ce sa zic happy ceva poate cu decolteu generos, nici mulat dar nici larg.
Si nu ar strica daca ar avea si apetit sexual

| laure_3087 a răspuns:

" Fata perfecta? " - Nu exista! Nimeni nu este perfect dar daca ai exista una as vrea sa fie : - caracter ( glumeata, intelegatoare, desteapta )
- imbracaminte ( sa poarte decolteuri sau bluze care se muleaza pe piele, blugi [ orice fel ], si incaltamintea nu conteaza )
- apetit sexual ( no coment )
- culoarea parului ( negru, lung dat cu placa in fata si in rest pieptanat, etc. )
- culoarea ochilor ( nu conteaza )
- comportament ( sa stie sa se distreze, sa fie "maturizata" [ sa nu faca ca niste copii mici ], sa nu fie rusinoasa, sa se comporte "normal" ).
Cam asta as vrea eu daca ar exista acea fata "perfecta".

| nEeD a răspuns:

Sincer... Nu cred ca exista femeie perfecta.Pentru mine o femeie perfecta esta acea femeie care ma face sa ma simt iubit si pe care o iubesc si eu.
Si daca ar fi sa imi imaginezi o femeie perfecta ar fi blonda ochi verzi deschisa la orice si apetitul sexual... tongue