Cum ziceau, fata perfecta nu exista pe lumea asta.Toti avem cate un defect,indiferent care ar fi.Mi-ar placea sa fie o fata cu capul pe umeri,sa stie ce vrea de la viata, inimoasa, si altele.Ca infatisare nici prea grasa nici prea slaba(moderata),caracterul sa fie unul ne-rebel,sa se imbrace cat de cat,la apetit sa nu guste din samanta fiecaruia, sa fie bruneta(blondele ma streseaza), iar ochii nu conteaza.Per principiu sa fie o fata bine crescuta.
Caracter:glumeata,finuta,intelegatoare,desteapta,indrazneata
imbracaminte:bluze/tricouri decoltate si mulate,fuste,blugi,rochii
apetit sexual(no comment),culoare parului(nu conteaza), par lung de preferat, culoarea ochilor nu conteaza
Pai...bruneta, ochi verzi,nici slaba dar nici ditamai animalu` sa fie draguta, sa fie o fire comunicativa, sa aiba simtul umorului si sa ma iubeasca. Punct!
De obicei ne uitam la aspect prima data. sa fie sexy, sani potriviti, apoi sa fie frumusica la fata, pentru mine culoarea parului si a ochilor nu conteaza, fiecarei fete i se potriveste o anumita culoare a parului respectiv a ochilor.
Imbracaminte...aici nu stiu ce sa zic ceva poate cu decolteu generos, nici mulat dar nici larg.
Si nu ar strica daca ar avea si apetit sexual
" Fata perfecta? " - Nu exista! Nimeni nu este perfect dar daca ai exista una as vrea sa fie : - caracter ( glumeata, intelegatoare, desteapta )
- imbracaminte ( sa poarte decolteuri sau bluze care se muleaza pe piele, blugi [ orice fel ], si incaltamintea nu conteaza )
- apetit sexual ( no coment )
- culoarea parului ( negru, lung dat cu placa in fata si in rest pieptanat, etc. )
- culoarea ochilor ( nu conteaza )
- comportament ( sa stie sa se distreze, sa fie "maturizata" [ sa nu faca ca niste copii mici ], sa nu fie rusinoasa, sa se comporte "normal" ).
Cam asta as vrea eu daca ar exista acea fata "perfecta".
Sincer... Nu cred ca exista femeie perfecta.Pentru mine o femeie perfecta esta acea femeie care ma face sa ma simt iubit si pe care o iubesc si eu.
Si daca ar fi sa imi imaginezi o femeie perfecta ar fi blonda ochi verzi deschisa la orice si apetitul sexual...
Papusika1Mika întreabă: