Cred ca as ramane perplex pe moment, insa nu as ramane impasibil la vorbele ei. Depinde, aceste lucruri se spun si in gluma cateodata. Si eu am o prietena care imi mai spune cateodata daca o mai iubesc in gluma. Totusi as vrea sa ma asigur ca e adevarat si as intreba deschis de ce ma iubeste. Ce am eu de ma iubeste pe mine. In functie de raspuns si de caracterul ei poate incepe o relatie frumoasa. Depinde de situatie. Insa niciodata nu voi fi genul badaranului care sa faca misto pe chestia asta si dupa sa ii para rau fetei ca mi-a spus.
Mah...asa direct n-am facut-o niciodata...nu as vrea sa fiu dezamagita daca acela caruia i-am spus :te iubesc"...sa nu impartaseasca aceleasi sentimente...asta e parerea mea...nu stiu pe deopartea ar fi chiar amuzant...si saracu baiat...cred ca ar fi socat asa din prima...
Iau si eu exemplul lui luchass
Ea:Te iubesc
Eue bune?:O
nu stiu cum as reactiona..probabil as fi socat de aceast "te iubesc"...
Nu nu NU... nu as face asa ceva,,, e totusi prea direct, iar baiatul si-ar nchipui ca am o obsesie pentru el,,, si oricum chestia asta tine de incapatanare s de tupeu.
Mult succes (ps: sa nu faci asta daca iti trece prin gand, ia-o cu incetisorul, nu uita ca lucrurile marunte pot creea adevarate minuni )
As sfatui-o sa se gandeasca mai bine si sa mai imi spuna "Te iubesc" abia dupa ce o sa ii spun si eu pentru ca nu vreau sa o ranesc
Rebeeca17 întreabă: