| RAY a întrebat:

Baieti cum ati simtit voi sau cum simti voi iubirea iubitei voastre?
chiar credeti ca va iubit sau ca va iubeste cu adevarat?

16 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Cati ani ai?

| RAY explică (pentru Clorox):

27,de ce?

Intrebarea e serioasa cum simtiti voi iubirea persoanei iubite

| Clorox a răspuns (pentru RAY):

Ai trait ceva timp, nu reusesti sa gasesti raspunsul singur? Din propria ta experienta?

Ba da am experiente dar vreau sa citesc si alte persoane, experientele mele sunt negative

Nu pot sa zic ca totul este ca in basme sau ca totul este roz si rahaturi de genul. In primul rand, protectia, compasiunea, comunicarea. Daca vorbiti despre orice, va intelegeti, va purtati grija aveti o viata sexuala buna si totul merge bine inseamna ca-i iubire. (Nu se aplica pentru toate persoanele).
Nu prea am ce sa zic aici...

Te inteleg, dar eu numai cred in femei de lunga durata asa simple discuti atat

Te mai atrag?

Normal ca da man, ma atrag sexual fetele atat si de unele imi plac ca sunt rationale

Perfect. Nu te da batut inca...
Uite, ti-am mai zis, nu o sa cunosti multe fete daca stai la calculator toata ziua, ar trebui sa socializezi. Ca ce muncesti?

Am cunoscut destule toate fug de tine daca nu esti frumos, cu vrajeala ca sufletul conteaza pana la intarnire acolo se vedea ca nu ma placea din start plus ca multe sunt micinoase, produse sexuale, in domeniul IT

Ar fi mai bine sa vorbim in privat, n-are rost sa vorbim aici. Daca vrei sa-mi zici ceva poti s-o faci, te ajut cu ce pot.

Man eu n-am frici de asta, cat timp n-am soarca nu mi frica de nimic, jasmin acum e pe drum spre mine vine in genuchi la mine sa-si ceara iertare sigur voi imbatrani pana ajunge, multumesc de ajutor man

Ti-am zis, ma intrebi ce vrei despre subiectul asta in privat laughing

Apoi sa nu te plangi ok

Nu ma plang, imi place sa vorbesc despre asta laughing