| 777hazza a întrebat:

Baieti cum e dupa mintea vostra o fata de treaba...nu doar de o noapte!

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

O fata care nu poarta masti si scuturi cu tepi. Care nu vrea sa demonstreze nimic si nu vrea sa se ridice calcand pe mine.

O fata care este deschisa, care vorbeste sincer si deschis ce gandeste.

O fata care imi respecta deciziile si modul de gandire insa care daca nu am dreptate ma contrazice si imi explica de ce nu am dreptate in loc sa ma lase sa gandesc gresit.

O fata care e plina de viata, care are pasiuni, care lupta pentru ce isi doreste in viata.

Sa zambeasca mult, sa fie creativa, sa simt ca e fericita cand e langa mine si ca nu isi doreste sa fie niciunde in alta parte.

Sa simt ca isi doreste compania mea.

Sa avem multe in comun si sa facem tot felul de chestii impreuna.

Sa simt ca pot face si altceva impreuna cu ea decat doar sex.

| darrio2007 a răspuns:

De mai multe nopti.

| AndyAndrey35 a răspuns:

Pai fata sa fie sensibila, sa fie ceva gen persoana aceia care doreste mereu sa fiu ferit si sa simt ca mereu ca pot avea incredere in ea.
Sa aibe in comun cu mine urmatoarele domenii :arta, filozozofie, literatura, stiinta, limbi straine, religie tehnologie. La arta mi-e imi place sa cant la pian, sa cant la chitara, sa desenez(arta design) sa scultez si in special actoria.
Filozofia este un obiect de studiu care lucreaza mintea si viata unui individ. Aceasta are ca ramura pe care eu o studiez pshihologia, mod de structurare a proceselor nervoase.Eu lucrez cu sfaturile si ajurorul relatiilor. De pretutindeni, acea fata sa fie cu un suflet mare si sa vorbeasca cat se poate de cald si plin de compasiune. Iti urez noroc si bafta in viata happy

| Viorel1991 a răspuns:

O fata care te accepta asa cum esti, o fata care sa aiba cat mai multe lucruri in comun (ca si urmare, relatie de lunga durata, intelegere)!