Ca imi place de ea sau doar ma joc cu ea, pasarica tot acelasi gust are
Cu aia care o plac cu seriozitate la varsta mea, acuma cu voi copii ce sa spun voi fetele cereti prea multe de la niste pusti de 15-18 ani aia nici nu stiu pe ce planeta se afla in gandul lor e sex,bautura,meci,banii lui mami si tati,cum sa copieze la teza etc tu voi visati la nunta e trist, normal ca ei iau totul la misto viata lor e o gluma e si normal,e normal ca fiind tanar sa fi imatur nu sa faci copii find copil,trebuie sa ai un loc de munca sa fi matur cat de cat asta e adevarul iar aia populari am tot spun ca cauta trofee sexuale sa se laude,devi barbat daca ai multe trofee asta e adevarul, de ce crezi ca in lumea barbatilor se vb de fotbal, fete etc nu am multe de discutat, acel alfa te cauta ca sa se laude cu tine un trofeu pentru el, nu toti uni au inima mare pun suflet afla ca sunt in freindzone sau sunt plictisitori, va plac badboys asta e adevarul aia joaca teatru bine initial pana te face apoi pa next
Eu nu am zis nimic de nunta si de copii si de bani si chestii. Nu am zis ca vreau "badboy" cu zici tu... vreau raspunsuri simple si la subiect.
Pai la subiect depinde de baiat, eu unu as vb serios cu una care o plac
Cu o fata care imi place fac tot posibilul sa se simta bine si iubita Cum spui tu cand ma "joc" Cu ea vreau sa simta ca o iubesc Pe cand cu una la misto... Hmm sincer nu as sta la misto Nu mi-as bate joc de fete dar cred ca s-ar purtat cat de cat urat sau frumos pana isi indeplinste scopul
pinkflower întreabă:
kikivero întreabă: